Partner login

Save med præcision

Hultafors - Danmark

Med målsætningen om at blive førende indenfor save, tilbyder vi et komplet sortiment. Kombinationen af materialer af høj kvalitet, ergonomisk design og det nyeste indenfor slibe teknologi, sikrer disse save dig præcise og sikre snit - ligegyldigt hvilken opgave du skal udføre med en håndsav.

sav i de fleste materialer

Vores sortiment indeholder håndsave i forskellige udgaver, buesave, nedstrygere og flere specialsave der kan save i langt de fleste materialer, så som metal, gasbeton, træ, gips og plastik. and plastic. Ligegyldigt hvad du vil save i, så starter din præcision og kontrol her.

Effektiv 3-faset slibning

For at opnå præcision og kontrol , fokuserer vi meget på slibning af tænderne. Til de mest avancerede modeller, bruger vi en unik 3-faset slibning, der gør saven ekstremt effektiv og samtidigt sørger for et rent snit.

miljøvenlig voksbelægning

Flere af vores savblade har en miljøvenlig voksbelægning, hvilket minimerer friktionen. Endnu vigtigere, så sikrer det at du kan save med et maksimum af præcision og kontrol.

Designet til professionelle

HBX Håndsave er lavet til professionelle. Garanterer et rent snit hver gang der sikrer at du saver hurtigt og lige. Med et robust design, et udskifteligt blad og en unik bladbeskytter bliver dette værktøj din gode kollega i lang tid.

Ergonomisk design

Vi tænker på dig og din krop når vi udvikler vores værktøj. Det er en af årsagerne til at vi involverer professionelle håndværkere i udviklingsprocessen. For os er udfordringen at sikre os at præstere optimalt og på samme tid sikre at brugen afvores værktøj slider mindst muligt på deres kroppe. Indenfor save handler ergonomi om at minimere vibrationer og friktion fra bladet.

en sav til enhver lejlighed

Vores sortiment indeholder forskellige save, fra præcisionsarbejde til de mindre opgaver. Hvad end udfordringen er - så har vi en sav til dig. For at finde den sav der passer dig og din opgave bedst, så kig i vores guide her.

Lær mere

Hvordan vi blev eksperter i save

Som vi ved stiller de profesionelle håndværkere store krav til deres sav - vi involverede dem derfor i udviklingen af vores nye sav. Det tog ikke lang tid før vi indså at en rigtig god sav kræver tre ting: effektiv slibning, at finde de rette vinkler og en god balance.

Læs om vores vej til skarphed

Designet til at gøre håndværkerens dag lettere.

En god sav handler i høj grad om effektivitet. Vi præsenterer stolt saven der er udviklet sammen med professionelle håndværkere - HBX - vores fineste og mest præcise håndsav. HBX håndsaven har mange egenskaber designet til at gøre proffens dag mere enkel - fra når bladet er slebet til når saven ikke er i brug og skal opbevares.

Lær mere om HBX saven

Fem ting dus bør kigge efter når du køber en sav

Hvad enten du er professionel håndværker eller DIY entusiast så vil disse generelle retningslinjer hjælpe dig, når du skal købe en sav.

Købsguide

Spørg os