Partner login

Vaterpas MST 180

Hultafors - Danmark

MST vaterpasset er vores kraftigste og mest følsomme vaterpas. Slagfaste bloklibeller der er modstandsdygtige overfor ultraviolet lys og som kan tåle temperaturændringer og et +30% forstørrelsesglas og selvlysende reflektor for lettere aflæsning.

hvordan forbedrer man det bedste?

MST har de mest følsomme libeller på markedet

Du finjusterer og forbedrer hver enkelt del. Det er derfor at det nye forbedrede Hultafors MST 180 ved første øjekast måske ligner sig selv. Det har stadig de mest følsomme libeller der findes på markedet, ISO 9001-certificeret montering for unik lav tolerance og en solid profil der indikerer styrke og robusthed.

Forbedrede håndtag for bedre balance.

Kig nærmere og du vil se at udformningen og placeringen af håndtagene er blevet forbedret for bedre balance. Profilen har fået en mindre timeglas form for at forhindre snavs i at sidde fast på vaterpasset.

Den nye montering af libellerne øger læsbarheden fra alle vinkler, især hvis man aflæser nedefra.

Ny funktion til montering af skabe

En ny finesse er hullerne i profilen der gør det lettere at hænge skabe op på væggen. Du skruer bare MST'en direkte op på væggen, lader skabene hvile på den imens du fastgører dem og til sidst fjerner du MST 'en.

Kort og godt - kongen af vaterpas regerer stadig.

Lær mere

Hvorfor følsomhed betyder noget.

Jo højere følsomhed libellen har, desto større præcision får du. Libellens følsomhed afhænger af, hvor hurtigt boblen bevæger sig, når du løfter lidt i vaterpassets ene ende.

Lær mere og se vores video

Hvor nøjagtigt er dit vaterpas?

Produktionstolerance er summen af alle mulige småfejl der kan opstå under produktionen. Tolerancen afviger fra følsomheden og denne værdi skal være så lille som mulig.

Lær mere og se vores video

5 fakta om libeller.

De væskefyldte beholdere der giver en korrekt aflæsning kaldes libeller. Væsken i libellen er typisk olie eller alkohol så boblen indeni frit kan bevæge sig.

Lær mere om libeller

Hvorfor længden betyder noget.

Vaterpassets styrke afhænger af profilens form og tykkelse sammen med hullerne til libellerne.

Lær mere om profiler og endepropper

Spørg os