Partner login

Et højere niveau med Hultafors HV og PV

Hultafors - Danmark

Et vaterpas er et vigtigt værktøj til veludført arbejde for den professionelle håndværker. En arbejdshest du skal stole på for at kunne levere arbejde i høj kvalitet.

Præcisionsværktøj til professionelle

Hultafors HV og PV er to serier af vaterpas til professionelt brug. Begge fremragende valg der ved første øjekast ligner hinanden med deres sorte pulverlakering.

Klar let aflæsning

Begge har slagfaste bloklibeller for horisontal og vertikal måling. Hver libelle har et forstørrelsesglas og selvlysende reflektor der gør det letttere at aflæse i svagt lys. PV serien har fokus libeller, ses på den grønne farvemarkering.

Væsken i libellen er en farvet, letflydende olieblanding, som giver boblen optimal bevægelse. Boblen påvirkes ikke af statisk elektricitet, da væsken er antistatisk. Den er meget modstandsdygtig overfor ultravioletlys og temperatursvingninger.

Forskellige profiler

Men der er både forskellige og ligheder. Når man fjerner de stødabsorberende endepropper er det let at se forskel på profilerne. Hultafors HV har en timeglas profil for et letgreb , i mens PV har en box profil for ekstra styrke og robusthed.

Begge har stødabsorberende endepropper , som på PV også har en skridsikker funktion.

Følsomhed for effektivt arbejde

Både Hultafors HV og PV har en følsomhed på 10 mm/m, hvilket svarer til en 200 mm radius. Følsomhedsgraden giver dig et vaterpas der er hurtigt og let at arbejde med, som samtidigt er præcis nok til langt de fleste opgaver.

Lav tolerance

Kvaliteten og præcisionen som Hultafors HV og PV har, demonstreres yderligere i den lave tolerance værdi. Begge har en tolerance på ±0.5 mm/m i normal position. I omvendt position har HV en tolerance på ±0.75 mm/m, PV endnu lavere, ±0.5 mm/m.

Hultafors HV og PV-serierne af vaterpas fås i mange forskellige længder. Ligemeget hvilken du vælger kan du regne med et godt stykke værktøj.  

HV & PV Fakta

Hultafors HV og PV er to serie afvaterpas til proffesionelt brug. Begge gode valg der ved første øjekast ser ens ud med deres sorte pulverlakering.

HV PV
Forstørrelsesglas X X
Selvlysende reflektor X X
UV modstandsdygtig & antistatisk X X
Timeglas profil for let greb X
Box profil for ekstra styrke X
Skridsikker funktion X
Fokus libelle for let aflæsning X
Tolerance normal position ±0.5 mm/m ±0.5 mm/m
Tolerance omvendt position ±0.75 mm/m ±0.5 mm/m
Følsomhed 10 mm/m 10 mm/m
Se vores nye sortiment af vaterpas i aluminium

Lær mere

Hvorfor længden betyder noget.

Vaterpassets styrke afhænger af profilens form og tykkelse sammen med hullerne til libellerne.

Lær mere om profiler og endepropper

Vaterpasset der passer i lommen.

Hultafors minivaterpas MPL og MPL magnetisk passer let i lommen og gør dem til de perfekte følgesvende i hverdagen.

Lær mere om minivaterpas

Købsguide

For mange vaterpas at vælge imellem? Her er en guide, der gør dit valg lettere.

Tjek vores guide

Libella 2000 - Vaterpas der kan forlænges.

Vaterpas kan være for lange, for korte eller for upræcise. Så er der Hultafors Libella 2000 – et vaterpas system, der kan udvides fra 310 mm til 3100 mm, 5 gange så følsomt som standard vaterpas.

Udvid din opfattelse af vaterpas

Spørg os