Partner login

Båndstart

Hultafors - Danmark

Lange båndmål

1. A-begyndelse. Måleskalaen begynder 100 mm inde på båndet fra endehagens bagkant. Anvendes primært på lange båndmål, der kan måle længere afstande og som normalt kræver to personer til at betjene. Findes på modellerne PL, PC og TR.

2. B-begyndelse. Måleskalaen begynder ved endehagens fastgørelse på båndet. Ideelt når man arbejder alene. Findes på modellerne CC, CC F og SY.

3. C-begyndelse. Måleskalaen begynder ved endebeslaget. Ideelt når man arbejder alene. Findes på modellerne PL, YL og PC.

korte båndmål 

4. Måleskalaen begynder ved endebeslaget. Velegnet til såvel indvendig som udvendig måling. Findes på BT, PR og SL.

Vælg det bedste

Ingen er bedre end Hultafors båndmål i stål når det gælder præcision. Sammen med god ergonomi, smarte funktioner og god holdbarhed behøver håndværkeren ikke at lede længere.

Din evne til at bruge et værktøj afhænger meget af hvordan det passer i din hånd. Dette er årsagen til at ergonomisk rigtige værktøjer ikke bare føles bedre, men de gør dig også bedre og du kan arbejde længere.

Vælg det bedste

Mål med præcision

Det vigtigste ved et båndmål er præcisionen, men også at båndet er smidigt og passer til arbejdssituationen. I produktionen lægger vi stor vægt på ovennævnte og anvender et kvalitetssystem, som er certificeret i henhold til ISO 9001.

Mål med præcision!

Graderingsteknologi

De fleste producenter af båndmål bruger store hjul til gradering, og trykker måleskalaen på båndet ved at rulle den henover båndet. Denne teknologi er enkel at arbejde med, men der kan opstå variationer i skalaen da det er svært at flytte båndet i forhold til hjulet.

Ovenstående giver kun mulighed for EU Klasse II godkendelse.

Graderingsteknologi

Spørg os