Partner login

Båndtyper

Hultafors - Danmark
Blade types

1. Lakeret stålbånd – et robust stålbånd dækket af et lag rustbeskyttende fosfatlak, og derefter lakeret gult eller hvidt. Graderingen beskyttes af mat polyesterlak, som tåler de mest almindelige opløsningsmidler. Bør ikke bøjes for kraftigt. Findes også i rustfrit stål, som er meget modstandsdygtig over for rust og slid.


2. Nylonbelagt stålbånd – et stålbånd dækket af et lag rustbeskyttende fosfatlak og derefter lakeret gult. Graderingen beskyttes af en nylonbelægning. Behandlet med ekstra tyk nylonhinde for at gøre båndet ekstra holdbart. Tåler de fleste kemikalier, opløsningsmidler og andre væsker. Kan desuden bøjes og vrides uden problemer.

3. Glasfiberbånd – et båndmål fremstillet af glasfibertråde indbundet i plast. Tåler de fleste kemikalier, fugt, vand og temperatursvingninger. Et glasfiberbånd kan bøjes, har en lavere vægt og er smidigt at arbejde med. Båndet er ikke elektrisk ledende og er derfor sikkert at arbejde med i nærheden af elektricitet.

4. Rustfrit stålbånd – et båndmål fremstillet i dybtætset rustfrit stål. Velegnet til brug i områder, hvor opløsningsmidler og kemikalier anvendes. (Kun TR sortimentet)

Graderingsteknologi

De fleste producenter af båndmål bruger store hjul til gradering, og trykker måleskalaen på båndet ved at rulle den henover båndet. Denne teknologi er enkel at arbejde med, men der kan opstå variationer i skalaen da det er svært at flytte båndet i forhold til hjulet.

Ovenstående giver kun mulighed for EU Klasse II godkendelse.

Graderingsteknologi

Mål med præcision

Det vigtigste ved et båndmål er præcisionen, men også at båndet er smidigt og passer til arbejdssituationen. I produktionen lægger vi stor vægt på ovennævnte og anvender et kvalitetssystem, som er certificeret i henhold til ISO 9001.

Mål med præcision!

Vælg det bedste

Ingen er bedre end Hultafors båndmål i stål når det gælder præcision. Sammen med god ergonomi, smarte funktioner og god holdbarhed behøver håndværkeren ikke at lede længere.

Din evne til at bruge et værktøj afhænger meget af hvordan det passer i din hånd. Dette er årsagen til at ergonomisk rigtige værktøjer ikke bare føles bedre, men de gør dig også bedre og du kan arbejde længere.

Vælg det bedste

Spørg os