Partner login

Mål med præcision

Hultafors - Danmark

Det vigtigste ved et båndmål er præcisionen, men også at båndet er smidigt og passer til arbejdssituationen. I produktionen lægger vi stor vægt på ovennævnte og anvender et kvalitetssystem, som er certificeret i henhold til ISO 9001.

Størstedelen af vores båndmål er graderet ved hjælp af blækstråleteknik. Derved opnår vi større præcision på såvel korte som lange båndmål, der kendetegnes som de mest præcise – EU Klasse I. Efter gradering lakerer vi båndmålene med en mat polyesterlak, som dæmper reflekser ved aflæsning.

målenøjagtighed

Nøjagtigheden er yderst vigtig på et båndmål og den måles og angives i form af en toleranceklasse. I Europa klassificerer vi normalt båndmål i EU Klasse I og EU Klasse II. Toleranceskalaen er angivet ved 20° C og 50 N trækkraft for båndmål i stål og 20° C og 20 N trækkraft for båndmål i fiberglas.

længdeændringer

I norden oplever vi store temperaturforskelle mellem sommer og vinter, hvilket påvirker længden på stålbåndmål. Alle tolerancer er vist ved 20° C. Det er vigtigt, at du er opmærksom på måleafvigelser ved forskellige temperaturer.

Graderingsteknologi

De fleste producenter af båndmål bruger store hjul til gradering, og trykker måleskalaen på båndet ved at rulle den henover båndet. Denne teknologi er enkel at arbejde med, men der kan opstå variationer i skalaen da det er svært at flytte båndet i forhold til hjulet.

Ovenstående giver kun mulighed for EU Klasse II godkendelse.

Graderingsteknologi

Vælg det bedste

Ingen er bedre end Hultafors båndmål i stål når det gælder præcision. Sammen med god ergonomi, smarte funktioner og god holdbarhed behøver håndværkeren ikke at lede længere.

Din evne til at bruge et værktøj afhænger meget af hvordan det passer i din hånd. Dette er årsagen til at ergonomisk rigtige værktøjer ikke bare føles bedre, men de gør dig også bedre og du kan arbejde længere.

Vælg det bedste

Spørg os