Partner login

Vælg det bedste

Hultafors - Danmark

Ingen er bedre end Hultafors båndmål i stål når det gælder præcision. Sammen med god ergonomi, smarte funktioner og god holdbarhed behøver håndværkeren ikke at lede længere.

Din evne til at bruge et værktøj afhænger meget af hvordan det passer i din hånd. Dette er årsagen til at ergonomisk rigtige værktøjer ikke bare føles bedre, men de gør dig også bedre og du kan arbejde længere. 

- Ergonomisk design er altid et fokusområde for vores produktudviklere, og vores båndmål er ingen undtagelse, siger Håkan Carlsson, Produkt Manager hos Hultafors.

God ergonomi

Dette kan forklares ved at holde et Hultafors PR båndmål for at se hvor godt et greb det har og hvordan det giver rigtig støtte som resulterer i let udførsel af arbejdet. 

smarte funktioner

Hultafors båndmål i stål fås i tre forskellige modeller. Hultafors BT er et robust båndmål med endebeslag i gummi som ikke efterlader mærker på følsomme overflader. SL modellen er smal og let at have i lommen mens Hultaforrs PR tilbyder det sidste nye indefor ergonomisk design og smarte funktioner. 

Alle deler den samme høje præcision med den unikke blækstråleteknik. I 2017 er Hultafors PR, BT og SL de eneste båndmål på markedet med præcision certificeret med EC Klasse 

Første klasses præcision

- Det at vi kan tilbyde fremragende præcision er et resultat af flere ting. Gennemtænkt produktudvikling, fokus på detaljerne i produktionsprocessen og ikke mindst vores patenterede blækstråleteknik, forklarer Håkan Carlsson, Produkt Manager hos Hultafors.

Fokus på det der betyder noget 

Nogle af vores konkurrenter er stolte over at deres bånd kan holde sig lige ud i luften uden at knække. At maksimere længden som båndet kan holde sig lige ud i luften på er noget vi bevidst vælger ikke at gøre, forklarer Håkan Carlsson. Det er ikke svært at få det til at gøre det, man tager et bredere bånd og laver en dybere konkav kurve på bladet. Men resultatet er også et båndmål der bliver besværligt at bære og med større risiko for fejl i aflæsningen da båndet ikke vil komme i kontakt med overfladen du ønsker at måle.

udviklet med brugeren for øje 

I dialog og tests med professionelle håndværkere kom Hultafors produktudviklere frem til den rigtige længde hvor båndet holder sig lige som giver den rigtige balance mellem let anvendelse og præcis måling. 

- Det at have tæt kontakt til håndværkerne som bruger vores produkter er absolut afgørende for os. Vi lytter og forbedrer, det er derfor at vi ved at vores prdoukter er til at stole på, siger Håkan Carlsson, Produkt Manager hos Hultafors.

Mål med præcision

Det vigtigste ved et båndmål er præcisionen, men også at båndet er smidigt og passer til arbejdssituationen. I produktionen lægger vi stor vægt på ovennævnte og anvender et kvalitetssystem, som er certificeret i henhold til ISO 9001.

Mål med præcision!

Graderingsteknologi

De fleste producenter af båndmål bruger store hjul til gradering, og trykker måleskalaen på båndet ved at rulle den henover båndet. Denne teknologi er enkel at arbejde med, men der kan opstå variationer i skalaen da det er svært at flytte båndet i forhold til hjulet.

Ovenstående giver kun mulighed for EU Klasse II godkendelse.

Graderingsteknologi

Spørg os