Partner login

Avancerede knive

Hultafors - Danmark

En god kniv passer perfekt i hånden og er let at anvende. Samtidig er den robust, pålidelig og har alle de vigtige funktioner. 

Vi ved dette fordi vi udvikler vores knive i tæt samarbejde med professionelle håndværkere som hjælper os med at teste delene i praksis. Da de var tilfredse vidste vi at vores knive kunne leve op til de hårde krav i håndværkerens hverdag. 

Ergonomisk præcision og kontrol

Vi arbejder for at lave brugervenlige knive med god ergonomi samt maksimal præcision og kontrol. Alle vores universalknive har derfor et komfortabelt og ergonomisk designet fingergreb der øger sikkerheden ved brug i alle situationer. Derudover har knivene en smal spids som gør at du kan skære med præcision. 

let at bruge og rengøre

For at gøre vores knive så brugervenlige som muligt har vi elimineret alle unødvendige dele og reduceret antallet af løsdele. Dette øger knivens levetid da der er færre dele der kan blive ødelagt og falde af. Det er også med til at gøre det lettere at holde kniven ren og forhindrer støv og gips i mekanismen. Gummidelene kan afmonteres for genbrug. 

Hurtigt og sikkert skift af blad

Du kan let åbne vores nye knive uden værktøj for hurtigt og sikkert at skifte blad. Alle delene er fastgjort i kniven og vil ikke falde ud, hvilket er en stor fordel hvis du skal skifte blad stående på en stige eller et stillads. 

For at gøre skiftning af bladet endnu lettere kommer alle knivblade fra Hultafors i et fjederspændt magasin med plads til 10 blade. Magasinet passer på indersiden af håndtaget på universalknivene så du altid har et nyt og skarp blad tilgængelig. 

Opbevaring af brugte blade

Du kan også opbevare brugte blade på bagsiden af magasinet. Så behøver du ikke ligge det brugte knivblad fra dig, rundt omkring på arbejdspladsen, som andre kan skære sig på.  

Lær mere

Specialiserede knivblade

Optimal pæcision og præstation kræver værktøj designet specielt til arbejdsopgaven. Derfor har Hultafors udviklet universalknive med en række forskellige knivblade, så du har har et blad der passer dit behov. Du får et fjederspændt magasin med 10 knivblade for hurtigt og sikkert skift af bladet.

Knive med et formål

Vælg det rigtige knivblad

Hultafors har seks forskellige knivblade til universalknive, som passer til forskellige behov og arbejdsopgaver. For at finde det knivblad du skal bruge - brug guiden herunder.

Find vores knivblad guide her

Spørg os