Partner login

Specialiserede knivblade

Hultafors - Danmark

Optimal pæcision og præstation kræver værktøj designet specielt til arbejdsopgaven. Derfor har Hultafors udviklet universalknive med en række forskellige knivblade, så du har har et blad der passer dit behov. Du får et fjederspændt magasin med 10 knivblade for hurtigt og sikkert skift af bladet. 

knivblade med et formål

Du kan vælge mellem seks forskellige knivblade fra Hultafors, produceret i udvalgt stål som dækker forskellige behov i forhold til styre/arbejdsopgave. Kort fortalt; Allround knivblad er et pålideligt valg til allround brug, imens Performance har længere levetid og Edge er ekstra skarp. 

Knivblad med krog passer til gulvlæggerne og Safety kommer med en sløv spids for at reducere risikoen for stikskader. Sidst men ikke mindst, har du Stamina, et blad som er skarpere og mere holdbart end noget andet knivblad. 

Hultafors Universalknivblad Guide

For at finde ud af hvilket knivblad der passer til dig og dine arbejdsopgaver, så kig på Hultafors universalknivblad guide

Universalknivblad guide

en smartere måde at skifte blad

Selvom det er almindeligt at universalknive har plads til knivblade i håndtaget, er skiftning af blad ofte en omstændig process. For at forenkle dette kommer alle knivblade fra Hultafors i et smart fjederspændt magasin med plads til 10 knivblade. 

Magasinet passer på indersiden af håndtaget på universalknivene så du altdi har et skarpt blad lige ved hånden. Magasinet er farvekodet ud fra funktion (se Hultafors universalknivblad guide) så du lettere kan vælge rigtigt knivblad. 

Opbevaring af brugte blade for en mere sikker arbejdsplads

Brugte knivblade, hvad gør du med dem? En smart funktion i magasinet på Hultafors universalknive er at de brugte knivblade kan opbevares på bagsiden. Så behøver du ikke at lægge demfra dig på arbejdspladsen. 

Lær mere

Avancerede knive

En god kniv passer perfekt i hånden og er let at anvende. Samtidig er den robust, pålidelig og har alle de vigtige funktioner.

Universalknive med præcision og kontrol

Vælg det rigtige knivblad

Hultafors har seks forskellige knivblade til universalknive, som passer til forskellige behov og arbejdsopgaver. For at finde det knivblad du skal bruge - brug guiden herunder.

Find vores knivblad guide her

Spørg os