Partner login

Vælg det rigtige knivblad

Hultafors - Danmark

Hultafors har seks forskellige knivblade til universalknive, som passer til forskellige behov og arbejdsopgaver. For at finde det knivblad du skal bruge - brug guiden herunder. 

Allround – det alsidige knivblad

Knivbladet Allround tilbyder en perfekt kombination af præstation og slidstyrke og er et pålideligt valg til de fleste arbejdsopgaver som eksempeltvis når der skal skæres i gipsplader, vådrum, glasfiberdug og tekstiler.

Knivblad Allround UBA

Edge – blad med ekstraordinær kant

Edge er lidt skarpere end Allround og er et godt valg til dig der bruger kanten på knivbladet (og ikke spidsen), som eksempelvis når du skærer linoleum eller glasfiberdug. Har du brug for en kniv specielt til gulvlæggere, bør du bruge knivblad med krog.

Knivblad Edge UBE

Knivblad med krog - gulvlæggerens valg

Knivblad med krog er lavet til gulvlæggeren og har en krog for effektivt at kunne skære i gulvmaterialer.

Knivblad Krog UBH

Performance – til hårdt brug i krævende miljøer

Performance er produceret i kraftig stål og har en slidstærk spids. Det kraftige knivblad er lavet til hårdt brug i krævende miljøer, som når der skal skæres meget gips.

Knivblad Performance UBP

Sikker – reducerer risikoen for stikskader

Knivbladet med afrundet spids reducerer risikoen for stikskader og er et godt valg når der skal skæres i tape og lignende materialer. Bladet bruges sammen med Hultafors universalkniv Sikker USRA - knivbladet trækker sig automatisk tilbage når det belastes.

Knivblad Sikker UBS

Stamina – når der skal skæres ekstra skarpt

Stål af høj kvalitet, højteknologisk slibning og længere levetid gør Stamina til det bedste valg til de hårdeste opgaver. Oplev præcision og kontrol når du skærer i materialer som brandhæmmende gips og ekstra stærk fiberdug.

Knivblad Stamina UBX

Lær mere

Specialiserede knivblade

Optimal pæcision og præstation kræver værktøj designet specielt til arbejdsopgaven. Derfor har Hultafors udviklet universalknive med en række forskellige knivblade, så du har har et blad der passer dit behov. Du får et fjederspændt magasin med 10 knivblade for hurtigt og sikkert skift af bladet.

Knive med et formål

Avancerede knive

En god kniv passer perfekt i hånden og er let at anvende. Samtidig er den robust, pålidelig og har alle de vigtige funktioner.

Universalknive med præcision og kontrol

Spørg os