Sæt fokus på din virksomhed

Hultafors kan tilbyde reklametryk på en række forskellige tommestokke, blyanter og knive.

Reklametryk på tommestokke

På tommestokke kan trykket placeres på leddet og/eller siden. Vær opmærksom på, at den trykte overflade kan variere fra model til model. Tommestokke med reklametryk leveres som standard i pakker a 10 styk (plastfolie) uden EAN-kode på tommestokken.

Farver

Hultafors kan tilbyde tryk i følgende standardfarver i henhold til pantoneskalaen. Hultafors kan mod betaling af ekstra gebyr tilbyde yderligere 600 nuancer i henhold til pantoneskalaen. Vi vil med glæde give et tilbud på eventuelle specialfarver, som ikke kan blandes af Hultafors, men skal bestilles hos en ekstern leverandør. Bemærk, at der af og til kan være mindre farvevariationer i forhold til pantoneskalaen.

Forklaring af trykningsområder på tommestokke

RE = Trykning på siden. Tommestokken har en standardskala på de yderste led, hvilket begrænser trykningsområdet til tommestokkens side (der kan ikke trykkes på endeleddene). Trykningsområdet er velegnet til logoer, firmanavne, anden tekst og billeder.

FÖ = Tryk på øverste del af leddet + tryk på siden. Der kan påføres tryk på den øverste halvdel af tommestokkens to yderste led. Denne placering er velegnet til et firmanavn, telefonnummer eller et kort slogan. Kan kombineres med tryk på tommestokkens side.

MF = Tryk på midterste del af leddet + tryk på siden. Kan sammenlignes med FÖ (øverste del), men trykningen placeres på midten af de yderste led, uden at den kommer i vejen for måleskalaen. Kan kombineres med tryk på tommestokkens side.

Korrektur

Hultafors stiller følgende krav til dokumentation i forbindelse med korrekturfremstilling:

  • Billeder i form af logoer eller anden vektorgrafik skal vedlægges bestillingen i form af en åben EPS-fil eller et papirdokument i laserkvalitet, hvor logoet/grafikken er 50% større end trykket. Hultafors oplyser gerne om den nødvendige teknologi eller software og det nødvendige udstyr. Filen skal også indeholde oplysninger om farver.

  • Eventuelle fotos skal vedhæftes i TIF- eller JPG-format.

– Tekst, der skal trykkes, skal anføres som løbende tekst. Skrifttype og eventuel skriftstørrelse skal også angives. Ved ufuldstændige filer pålægges et ekstra gebyr for udarbejdning af filer/original. Desuden kan Hultafors mod timebetaling lave en original til kunden i henhold til dennes specifikke krav. En korrektur består af en eller flere klichéer, som er nummererede. Disse klichéer kan bruges ved en efterfølgende korrekturbestilling, hvis f.eks. en af klichéerne skal udskiftes.

Fakturering af reklametryk

Ud over prisen for produktet opkræves et ekstra gebyr pr. trykning og kliché. Derudover pålægges et yderligere gebyr for eventuelle specialfarver og behandling af vedhæftede originaler. Bemærk, at der ved flerfarvet trykning og klichéer betales pr. farve.

Værktøj, vi har omtalt

graphic