Knivblade til bræk-af knive

Det vigtigste ved en kniv er, at den har et skarpt blad. Vores bræk-af knive er helt skarpe og præcise hver gang.

Det vigtigste ved en kniv er, at den har et skarpt blad.

Vores bræk-af knive er helt skarpe og præcise hver gang.

Hultafors har udviklet et komplet sortiment af ergonomiske bræk-af knive og ekstra knivblade, der passer til forskellige opgaver. Det betyder, at den professionelle håndværker får en mere effektiv arbejdsgang med færre afbrydelser.

"Forskellige opgaver kræver forskellige knivblade. For eksempel er der stor forskel på at skære i tæpper og gips. Derfor har vi udviklet fire knivblade med forskellige styrker, så alle kan finde et blad, der passer til den pågældende opgave."
Per ErikssonProduktudviklingschef, Hultafors

Ekstra knivblade til bræk-af knive

Professionelle håndværkere kræver perfekte snit, og derfor har vi udviklet fire forskellige blade med forskellige kvaliteter. De er velegnede til forskellige almindelige opgaver, og de er præcise, helt skarpe og har en lang ydeevne.

Allround-blade fungerer godt til de fleste opgaver, og Edge skal bruges, når du ønsker at opnå et godt præcisionssnit. Performance er det bedste valg, når bladet skal holde ekstra længe. Non-segment er et fleksibelt knivblad, der kan bøjes uden at knække.

Bræk-af knivblad Allround

Et pålideligt blad til daglig brug med fremragende skarphed og lang levetid. Udviklet til allround brug, f.eks. til plast og pap, afisolering af kabler og åbning af kasser. 9 mm-bladet fås i en pakke med 10 stk. 18/25 mm-blade fås i en praktisk beholder, som indeholder 4 magasiner med 3 ekstra blade i hver.

Beholderen kan anvendes til afbrækning af knivblade og til sikker opbevaring af brugte knivblade. Brugte knivblade skal genbruges som metalskrot.

Bræk-af knivblad Edge

Et ekstra skarpt blad til opgaver, der kræver præcision. Udviklet til præcisionssnit og til skæring i gipsplader. 9 mm-bladet fås i en pakke med 10 stk. 18/25 mm-blade fås i en praktisk beholder, som indeholder 4 magasiner med 3 ekstra blade i hver.

Beholderen kan anvendes til afbrækning af knivblade og til sikker opbevaring af brugte knivblade. Brugte knivblade skal genbruges som metalskrot.

Bræk-af knivblad Performance

Et skarpt blad med langvarig ydeevne til skæring i hårdere materialer. Udviklet til isolering, gipsplader og tæpper. Fås i en praktisk beholder, som indeholder 4 magasiner med 3 ekstra blade i hver.

Beholderen kan anvendes til afbrækning af 18/25 mm-knivblade og til sikker opbevaring af brugte knivblade. Brugte knivblade skal genbruges som metalskrot.

Bræk-af knivblad Non-segment

Et fleksibelt knivblad til præcisionsarbejde tæt på emnet. Bruges til at fjerne rester af lim og silikone. Passer til bræk-af knive, der bruger 18/25 mm brede blade. Brugte knivblade skal genbruges som metalskrot.

Værktøj, vi har omtalt

graphic