Vælg den rigtige håndværkerkniv

Hultafors' robuste håndværker- og friluftsknive er konstrueret specifikt til, hvordan håndværkere rent faktisk arbejder. I nedenstående lynguide kan du se, hvordan du finder den rette kniv til opgaven.

Elknive

Det tynde knivblad, æggens slibning og håndtagets unikke udformning gør elkniven velegnet til afisolering af kabler. Kniven fås til både højrehåndede og venstrehåndede – sørg for at vælge den rette udgave.

Grovknive og stemmejernsknive

Dette er kraftige og slidstærke knive, som kan bruges til de fleste opgaver, hvor der skal lirkes, brækkes og mejsles i forskellige materialer.

Malerkniv

Malerkniven er værktøj med tre funktioner. Først og fremmest er det en kniv, men det er også en skruetrækker og en dåseåbner.

Redningskniv

Redningskniven, som er fremstillet til brug i barske og våde forhold, har savtakket æg, friktionsgreb i Santoprene og et blad i rustfrit stål med en stump spids.

Friluftsknive

Vores friluftsknive er slidstærke og robuste og har et 3,0 mm ekstra tykt blad i hærdet kulstofstål med en skandinavisk slibning. Bladet har en rustbeskyttende elektroforetisk belægning.

Præcisionskniv

Præcisionsknivens smalle blad giver dig al den kontrol og præcision, du har brug for, når du snitter og skærer i områder med begrænset adgang.

Rebkniv

At skære i reb og spændebånd er nemt med rebkniven, som er udstyret med et savtakket blad, der er bidende skarpt og kan skære igennem hårde overflader.

VVS-kniv

Da blikkenslagere ofte har brug for at afgrate rør, er VVS-kniven forsynet med en indbygget fil på den ene side af knivbladet.

Værktøj, vi har omtalt

graphic