Vælg det rette blad

Hultafors' sortiment af blade til universalknive omfatter seks specialiserede blade, der kan anvendes til forskellige behov i forskellige erhverv. I nedenstående lynguide kan du se, hvordan du finder det rette blad til opgaven.

Allround – Det pålidelige valg til daglig skæring

Allround-bladet er den perfekte kombination mellem ydeevne og udholdenhed og er et godt valg til dagligdags opgaver, f.eks. når du skærer gipsplader, vådrumsgulve, glasfiberdug og tekstiler.

Edge – Når du skærer med kanten i stedet for spidsen

Edge er en smule skarpere end Allround og er det rigtige valg, når der primært skæres med bladets kant (og ikke spidsen), f.eks. når der skæres linoleumsgulve og glasfiberdug. Til mere specifikt gulvlægningsarbejde er Krog dog det rette blad.

Krog – Gulvlæggerens valg

Krog er designet specifikt til gulvlæggere og har en krog til effektiv skæring af gulvmaterialer.

Performance – Til brug i barske miljøer

Performance er lavet af stærkt stål og har en meget slidstærk spids. Dette stærke blad er designet til brugere i krævende miljøer, f.eks. tømrere, der skal sætte gipsplader på et helt hus.

Sikker – Reducerer risikoen for stikskader

Sikker-bladet har en stump spids for at mindske risikoen stikskader og er et godt valg til at skære i tape og andre lignende materialer. Bladet anvendes sammen med Hultafors' universalkniv USRA, som automatisk trækker bladet tilbage, når der ikke trykkes på bladet.

Stamina – Til ekstra hård skæring

Stål i topkvalitet, højteknologisk slibning, større skarphed og længere levetid gør Stamina til det bedste valg til usædvanligt svære opgaver. Oplev stor præcision og kontrol, når du skærer i hårde materialer som f.eks. brandsikre gipsplader og ekstra stærk glasfiberdug.

Værktøj, vi har omtalt

graphic