Dybhulsmarkør – med hætte og indbygget blyantspidser

Hultafors dybhulsmarkør er en grebvenlig blyant med hætte og indbygget blyantspidser.

Hætten er smart designet, så blyanten bliver siddende, hvor den skal, men også er nem at tage ud. Derudover er både blyanten og hætten designet, så de ikke ruller væk, når de placeres på en overflade.

Testet af professionelle brugere

Dybhulsmarkøren er udviklet i samarbejde med håndværkere fra forskellige fagområder for at gøre deres arbejdsdag endnu mere effektiv.

"Den ideelle blyant sidder godt i hætten, men er stadig nem at gribe fat i, når det er nødvendigt. Hætten skal blive siddende i lommen."
GöranEn af de professionelle testere

Indbygget blyantspidser, som er nem at bruge

Blyantspidseren er placeret i hætten, så den er nem at bruge. Snavs og fugt ledes væk fra blyanten gennem et hul i bunden af hætten, hvilket øger blyantens holdbarhed. Alt dette plus det ergonomiske og grebvenlige design giver en pålidelig blyant, der kombinerer det bedste fra to klassikere.

"Vi har valgt at udvikle en række produkter, der forenkler håndværkerens arbejdsdag, når det drejer sig om at lave opmærkninger. Det har været vigtigt for os at tænke på effektivitet, ergonomi og holdbarhed ved udvikling af de nye produkter."
Per ErikssonProduktchef, Hultafors

Kombination af to klassikere

Dybhulsmarkøren er en kombination af den traditionelle tømrerblyant og den klassiske blyant. Vi har kombineret de designmæssige egenskaber ved begge typer i denne blyant, så du får et godt greb, uanset om du vil tegne tydelige linjer eller lave præcise opmærkninger.

Fakta om dybhulsmarkør HDM

  • Let at fjerne fra hætten og bliver siddende, hvor den skal i hætten.

  • Grebvenligt og ergonomisk design, som gør den nem at bruge.

  • Stifterne er ekstra holdbare og har øget modstandsdygtighed over for fugt.

  • Indbygget blyantspidser i hætten, som gør det nemt at spidse blyanten.

  • Nye stifter kan tilkøbes, så blyanten kan bruges i længere tid.

Værktøj, vi har omtalt

graphic