Find din foretrukne bræk-af kniv

Det vigtigste ved en kniv er, at den har et skarpt blad. Vores bræk-af knive er helt skarpe og præcise hver gang.

Hultafors har udviklet et komplet sortiment af ergonomiske bræk-af knive og ekstra knivblade, der passer til forskellige opgaver. Det betyder, at den professionelle håndværker får en mere effektiv arbejdsgang med færre afbrydelser.

Perfektion i hvert snit

Vores bræk-af knive og ekstra knivblade er alle kendetegnet ved høj præcision, fremragende skarphed og langvarig ydeevne. Kombineret med et smart og ergonomisk design garanterer disse egenskaber, at arbejdet kan udføres fokuseret og effektivt.

"Eftersom designet er symmetrisk, er det nemt at montere bladet i begge retninger. På denne måde kan venstrehåndede håndværkere tilpasse kniven til venstre hånd."
Per ErikssonProduktudviklingschef, Hultafors

Bræk-af knive

Bræk-af kniv SPP 25 A/W

SPP 25A/W er en robust bræk-af kniv til kraftige tæpper eller isolering. Det slanke design gør den velegnet til allround brug. Den indsnævrede spids gør det nemmere at se og styre kniven. Kniven er lavet af holdbart PC-plast og har en stålkerne, som giver ekstra stabilitet. 1 mm tyk skinne til metalbladet, som giver ekstra stabilitet.

Bræk-af kniv SRP 18 A/W

SRP 18A/W er en ergonomisk bræk-af kniv til allround brug og kan f.eks. anvendes til gipsplader, isolering, vådrumsplader og træ. Det gummibelagt greb gør den velegnet til materialer, der kræver mere kraftanvendelse. Den indsnævrede spids gør det nemmere at se og styre kniven.

Kniven har plads til et magasin med 3 ekstra knivblade, er lavet af holdbar PC-plast (polykarbonat) og har en stålkerne, som giver ekstra stabilitet. 1 mm tyk skinne til metalbladet, som giver ekstra stabilitet.

Bræk-af kniv SRP 25 A/W

SRP 25A/W er en robust bræk-af kniv til kraftige tæpper eller isolering. Det gummibelagt greb gør den velegnet til materialer, der kræver mere kraftanvendelse. Den indsnævrede spids gør det nemmere at se og styre kniven.

Kniven har plads til et magasin med 3 ekstra knivblade, er lavet af holdbar PC-plast (polykarbonat) og har en stålkerne, som giver ekstra stabilitet. 1 mm tyk skinne til metalbladet, som giver ekstra stabilitet.

Bræk-af kniv SFP 18 A/W

SFP 18 A/W er en robust bræk-af kniv med tæppehage. Kniven er velegnet til allround brug, eksempelvis til plast, pap og afisolering af kabler. Det slanke design gør den velegnet til allround brug.

Den indsnævrede spids gør det nemmere at se og styre kniven. Tæppehagen kan anvendes til at stoppe tæpper ind under karme eller til at åbne dåser. Kniven er lavet af holdbar PC-plast (polykarbonat) og har en stålkerne, som giver ekstra stabilitet. 1 mm tyk skinne til metalbladet, som giver ekstra stabilitet.

Bræk-af kniv SFRP 18 A/W

SFRP 18A/W er en ergonomisk bræk-af kniv med tæppehage. Kniven er velegnet til allround brug og kan f.eks. anvendes til gipsplader, isolering, vådrumsplader og træ. Det gummibelagt greb gør den velegnet til materialer, der kræver mere kraftanvendelse.

Den indsnævrede spids gør det nemmere at se og styre kniven. Tæppehagen kan anvendes til at stoppe tæpper ind under karme eller til at åbne dåser. Kniven har plads til et magasin med 3 ekstra knivblade, er lavet af holdbar PC-plast (polykarbonat) og har en stålkerne, som giver ekstra stabilitet. 1 mm tyk skinne til metalbladet, som giver ekstra stabilitet.

Bræk-af kniv SFPB 18 A/W

Slank bræk-af kniv med bøjet tæppehage. Den lange og bøjede tæppehage giver meget bedre adgang og kraft til at skubbe materiale ind i hjørner og til at åbne dåser. Velegnet til pap og konstruktionsfolie. Slankt design, som giver bedre kontrol og nemt passer ned i en lomme.

Kniven er lavet af holdbar PC-plast (polykarbonat) og har en stålkerne, som giver ekstra stabilitet. 1 mm tyk skinne til metalbladet, som giver ekstra stabilitet.

Bræk-af kniv SFRPB 18 A/W

En robust kniv med bøjet tæppehage og gummibelagt greb, som giver bedre kontrol og adgang. Den er robust, og det gummibelagte greb gør kniven velegnet til skæreopgaver, hvor der kræves mere kraft. Den bøjede tæppehage er effektiv, når tykke materialer som f.eks. tæpper skal stoppes ind under hjørner.

Der sidder tre ekstra blade i et magasin i kniven, som gør det hurtigt og effektivt at skifte knivblad.

Værktøj, vi har omtalt

graphic