Hammerguide – Vælg den rigtige hammer

I nedenstående lynguide kan du se, hvordan du finder den rette hammer til opgaven.

Hultafors har et omfattende sortiment af hamre, som er udviklet til at strømline arbejdsdagen uden at gå på kompromis med ergonomien. Ud over en lang række snedkerhamre tilbyder vi specialhamre som f.eks. murerhamre, hamre til værkstedet og dødslagshamre.

Snedkerhamre

Vores kløfthamre sikrer, at du får arbejdet gjort, og de er altid et pålideligt valg til daglig brug. Hamrene fås med forskellig vægt, forskellige skafter og i flere størrelser, så du kan finde din favorit. De er alle fremstillet i holdbare materialer og med fokus på den professionelle brugers effektivitet.

Kløfthammer TC

Sammen med model TR er det vores bedste hammer. Ergonomisk udformet hammer, som er smedet i ét stykke, hvilket gør den ekstra stærk, og med vibrationsdæmpende uretanprop. Tynd og stærk kløft, som gør det nemmere at komme til uden at efterlade mærker. Kløftens åbning og vinkel giver det bedst mulige greb om sømmet.

Kløfthammer TC

Kløfthammer TR

Sammen med model TC er det vores bedste hammer. Ergonomisk udformet hammer, som er smedet i ét stykke, hvilket gør den ekstra stærk, og med vibrationsdæmpende uretanprop. Tynd og stærk kløft, som gør det nemmere at komme til uden at efterlade mærker. Kløftens åbning og vinkel giver det bedst mulige greb om sømmet. Den lige kløft og det længere skaft gør denne model til det bedste valg til nedrivning.

Kløfthammer TR

Kløfthammer TS

Ergonomisk udformet hammer med tynd og stærk kløft, som gør det nemmere at komme til uden at efterlade mærker. Kløftens åbning og vinkel giver det bedst mulige greb om sømmet. Den mindre slagflade gør, at den er god til at ramme mindre detaljer og til at bruge på trange steder.

Kløfthammer TS

Kløfthammer HHSH

Kløfthammer med stålrørsskaft.

Kløfthammer HHSH

Kløfthammer KP

En effektiv kløfthammer med spids klo og firkantet slagflade. Skaftet er monteret på hovedet med stålskinner.

Kløfthammer KP

El- & listehammer EL

En alsidig hammer med U-formet slagflade. U-formen gør det muligt at arbejde tæt på lofter og hjørner uden at lave mærker på tilstødende flader. Ideel hvor pladsen er trang.

El- & listehammer EL

Murerhamre

Vores murerhamre er designet til at holde og har slebne mejsler, som gør det sikkert at flække mursten. Vi har modeller med tynde og brede mejsler, alt efter hvad du foretrækker at bruge.

Murerhammer M

Sandblæst og klarlakeret hoved, hærdet firkantet slagflade og bred slebet mejsel. Med sømudtræk og træskaft i hickory.

Murerhammer M

Murerhammer MR

Sandblæst og klarlakeret hoved, hærdet firkantet slagflade og slebet mejsel. Stålskaft med ergonomisk udformning og riflet håndtag sikrer et optimalt greb.

Murerhammer MR

Murerhammer TB

Ergonomisk udformet hammer, som er smedet i ét stykke, hvilket gør den ekstra stærk, og med vibrationsdæmpende uretanprop. Hærdet firkantet slagflade og stærk, slebet mejsel med sømudtræk.

Murerhammer TB

Værkstedshamre

Vores udvalg af værkstedshamre omfatter modeller til de mest almindelige opgaver på værkstedet. Værkstedshamre er designet til at blive brugt på forskellige materialer, eksempelvis til at forme metal og lukke nitter.

Combihammer T-Block

Ergonomisk udformet hammer, som forbedrer præcisionen og mindsker trætheden. Hovedet er fyldt med stålkugler, som dæmper stødet og mindsker rekylen. Modvægte i skaftet bremser rotationen.

Combihammer T-Block

Penhammer T-Block

Ergonomisk udformet hammer, som forbedrer præcisionen og mindsker trætheden. Hovedet er fyldt med stålkugler, som dæmper stødet og mindsker rekylen. Modvægte i skaftet bremser rotationen. Brug den til at forme metal og lukke nitter.

Penhammer T-Block

Kuglehammer T-Block

Ergonomisk udformet hammer, som forbedrer præcisionen og mindsker trætheden. Hovedet er fyldt med stålkugler, som dæmper stødet og mindsker rekylen. Modvægte i skaftet bremser rotationen. Brug den til at forme metal og lukke nitter.

Kuglehammer T-Block

Penhammer AB

Sandblæst og klarlakeret hoved, hærdet slagflade og lang pen. Træskaft i hickory. Brug den til at forme metal og lukke nitter.

Penhammer AB

Kuglehammer XK

Sandblæst og klarlakeret hoved, hærdet slagflade og slebet kugle. Træskaft i hickory. Brug den til at forme metal og lukke nitter.

Kuglehammer XK

Smedehammer Z

Sandblæst og klarlakeret hoved, hærdet pen og slagflade. Træskaft i hickory. Smedehammer ZR 1000 har stålskaft med gummigreb.

Smedehammer Z

Mejselhammer ME

Sandblæst og klarlakeret hoved samt hærdede og planslebne slagflader på begge sider. Træskaft i hickory. Mejselhammer MER 1200 har stålskaft med gummigreb. Brug den til let nedrivningsarbejde, hamring af stålmejsler og murværkssøm.

Mejselhammer ME

Mukkert MH

Sandblæst og klarlakeret hoved samt hærdede og planslebne slagflader på begge sider. Træskaft i hickory. Brug den til let nedrivningsarbejde, hamring af stålmejsler og murværkssøm.

Mukkert MH

Mukkert HHMH

Mukkert med sortlakeret hoved samt hærdede og planslebne slagflader på begge sider. Brug den til let nedrivningsarbejde, hamring af stålmejsler og murværkssøm.

Mukkert HHMH

Smedehammer SMH

Sandblæst og klarlakeret hoved, hærdet pen og slagflade. Træskaft i hickory.

Smedehammer SMH

Bænkhammer B

Sandblæst og klarlakeret hoved, hærdet pen og slagflade. Træskaft i hickory.

Bænkhammer B

Blikkenslagerhammer PR

Sandblæst og klarlakeret hoved, hærdet pen og slagflade. Ergonomisk udformet og riflet håndtag med optimalt greb.

Blikkenslagerhammer PR

Flisehammer PL

Sandblæst og klarlakeret hoved, hærdet pen og firkantet slagflade. Træskaft i hickory.

Flisehammer PL

Glarmesterhammer GMH

Sandblæst og klarlakeret hoved, hærdet rund slagflade. Træskaft i hickory.

Glarmesterhammer GMH

Svejseslaggehammer

Lille og alsidig svejseslaggehammer i stål. Bruges til at fjerne affaldsprodukter ved svejsning.

Slaggehammer

Bløde hamre

Vores sortiment af bløde hamre omfatter modeller, der er almindelige i fremstillingsindustrien. Bløde hamre kan anvendes til at slå på materialer, som ikke må beskadiges, og hvor et stålhoved ville lave mærker.

Dødslagshammer DB

Hammerhovedet er dækket med uretan og fyldt med stålkugler, der dæmper stødet og mindsker rekylen, så du kan fokusere fuldt ud på næste slag. Blødt hammerhoved, som er skånsomt mod arbejdsemnet og gnistfrit, da der ikke er noget blottet metal. Ergonomisk skaft i glasfiber og greb i Santoprene-gummi.

Dødslagshammer DB

Kobberhammer CU

Hammerhoved i kobber og skaft i glasfiber. Gnistfri og skånsom mod emnet.

Kobberhammer CU

Rekylfri hammer STFS

Hammer med slaghoved i stål fyldt med dæmpende stålkugler. Hovedet har udskiftelige nylonslagflader (hårdhed: 70 shore), som er skånsomme mod arbejdsemnet. Stålskaft med gummihåndtag.

Rekylfri hammer STFS

Gummihammer GU

Gummihammer i sort, massivt gummi med en hårdhed på 80/90 shore A. Træskaft i ask.

Gummihammer GU

Værktøj, vi har omtalt

graphic