Knive – Avancerede materialer og fremstillingsmetoder

Pålidelige værktøjer kræver pålidelige materialer. Derfor er vores knive fremstillet af testede kvalitetsmaterialer, der giver skarphed, præcision, styrke, sikkerhed og komfort – hver dag på arbejdet.

Bladene på de knive, der er udviklet til barske forhold, f.eks. Friluftskniv OK1 og OK4, er lavet af japansk SK5-stål. Dette stål har et højt kulstofindhold, hvilket gør det hårdt, men ikke skørt, og dermed let at slibe.

Hvilken type stål der anvendes og bladets tykkelse afhænger af, hvad kniven specifikt skal bruges til. Knive, der er designet til brug i våde eller fugtige miljøer, har en rustbeskyttende elektroforetisk belægning, der kan modstå korrosion.

Designet og udviklet i Sverige

Vores knive udvikles og designes i Hultafors i Sverige og fremstilles af vores mangeårige eksklusive asiatiske samarbejdspartner. I Asien hærdes og slibes stålet efter vores anvisninger. Det er et godt samarbejde, som har varet i over 10 år og resulteret i millioner af slidstærke knive med fremragende præcision til specifikke opgaver.

Strålende anmeldelser i hele verden

Vi elsker at lave produkter af høj kvalitet. Men hvordan kan man egentlig vide, at de produkter, man laver, virkelig er gode? Ved at lytte til brugerne, selvfølgelig. Vores knive har været genstand for mange uafhængige tests i hele verden – og har fået strålende anmeldelser! Det er vi meget glade for, da det endnu en gang viser, at hårdt arbejde i sidste ende betaler sig.

Værktøj, vi har omtalt

graphic