Knive til udendørs brug

Det moderne højteknologiske samfund har skabt en stigende interesse for offline, skærmfri aktiviteter i naturen. Hultafors' friluftsknive er udviklet i tæt dialog med vildmarksentusiaster.

Knive til vildmarksentusiaster

Lige siden Hultafors begyndte at fremstille knive, har vi stræbt efter at tilbyde unikke løsninger, der passer til specifikke behov inden for forskellige håndværk. Outdoor er ingen undtagelse. Da vi opdagede, at vores håndværkerknive også var blevet favoritter hos det udendørs publikum - blev vi inspireret til at udvikle knive, der var specielt tilpasset deres behov. Resultatet er en række knive dedikeret til outdoor og friluftsliv.

Friluftskniv OK1 - Til svære opgaver i vildmarken.

Denne robuste friluftskniv er udviklet til at klare hårde opgaver i naturen. Det store skaft i holdbart PP-plast har et 82 mm lang blad, som gør kniven velegnet til at flække træ med.

Det 3,0 mm tykke blad i japansk kulstofstål er desuden hærdet til 58-60 HR, og derfor er det let at se, at denne kniv er konstrueret til at tåle lidt af hvert.

Bæltestroppen i tekstil kan anvendes til bælter, som er op til 80 mm brede, og er udstyret med en lomme til tændstål. Æggen har en skandinavisk slibning, så den holder sig skarp og er nem at slibe om nødvendigt.

Bladet har en indgraveret skala og en elektroforetisk belægning (EPD), som beskytter mod rust. Den slebne ryg er udformet, så man kan tænde et bål med tændstål.

Den perfekte makker til det store vildnis.

Få mere at vide om friluftskniv OK1

Friluftskniv OK4 - Alsidig og stærk.

En friluftskniv skal være slidstærk og robust. Derfor gav vi OK4 et 3,0 mm tykt blad i japansk kulstofstål, som er hærdet til 58-60 HRC, samt et 82 mm langt blad i skaftet. Dette gør kniven velegnet til at flække træ med.

Skaftet har et friktionsgreb i Santoprene, som giver ekstra kontrol. Æggen har en skandinavisk slibning, så den holder sig skarp, og er nem at slibe om nødvendigt. Den slebne ryg er udformet, så man kan tænde et bål med tændstål.

Bladet har en indgraveret skala og en elektroforetisk belægning (EPD), som beskytter mod rust. Bæltestroppen i tekstil kan anvendes til bælter, som er op til 80 mm brede, og er udstyret med en lomme til tændstål.

Lad os tage på trekking.

Få mere at vide om friluftskniv OK4

Japansk stål og en skandinavisk slibning, der bevarer skarpheden

De to friluftsknive OK1 og OK4, er begge produceret i 3 mm tykt japansk knivstål og har en skandinavisk slibning, der bevarer skarpheden. En sort EPD-belægning beskytter bladet mod rust, og bladets slebne ryg er udformet, så man kan tænde et bål med tændstål. Knivene er velegnede til batoning.

Foldekniv OKF - Robust of handy.

Uanset om du er på vej i skoven eller planlægger en fisketur, skal du kunne stole på dit udstyr. Med denne foldekniv i lommen er du velforberedt. Robust foldekniv med sort-coatet aluminium, dele i rustfrit stål og et sort-coatet knivblad i rustfrit knivstål. En perfekt følgesvend I skoven eller på fisketuren.

Kompakt design med et stort anvendelsesområde. Enkel og sikker låsning af bladet med en knap på siden af håndtaget. Bælteclipsen er vendbar og kan monteres på begge sider af skaftet. Dette gør det muligt for dig at vælge, hvordan du vil bære kniven, fastgjort til et bælte eller på indersiden af en lomme.

Kniven kan bruges sammen med Hultafors Tændstål FS.

Få mere at vide om Foldekniv OKF

Tændstål FS - Nem at holde og effektiv at bruge.

Lav et bål, tænd dit campingkomfur – hurtigt og nemt i al slags vejr. Glem alt om våde tændstikker. Med Hultafors' tændstål i holderen til en af vores friluftsknive er du godt rustet til at lave et bål selv i regnfulde forhold.

Med en længde på 100 mm og en tykkelse på 10 mm får du et tændstål, som både er ergonomisk og effektivt. Gnisterne bliver ca. 3000° C. Kort sagt er det et tændstål, der gør din længsel efter at være i naturen endnu stærkere.

Få mere at vide om tændstål FS

Værktøj, vi har omtalt

graphic