Knive til dygtige håndværkere

Da vi begyndte at udvikle vores håndværkerknive for længe siden, fik vi hjælp fra de rigtige eksperter – professionelle håndværkere.

Designet til bestemte erhverv

Vores håndværkerknive er udviklet i samarbejde med fagfolk. Vi så på, hvad de gjorde; lyttede til deres ønsker og identificerede deres behov. Vi lærte hurtigt, at den måde håndværkere bruger knive på, ændrer sig alt efter opgavens art. Tømrere har for eksempel brug for en kraftig kniv, der kan bruges til at bryde, mejsle og hakke, mens blikkenslagere ofte bruger deres kniv som en fil til at fjerne grater fra rør.

Denne viden gav os idéen til at udvikle knive til specifikke formål, f.eks. malerkniven, VVS-kniven og elkniven. Og efterhånden som vi har fundet "nye" behov, har vi udviklet nye modeller, der er designet til specifikke opgaver og erhverv. Resultatet er et unikt udvalg af knive, der er skræddersyet specielt til, hvordan håndværkere rent faktisk arbejder, i stedet for at gå på kompromis ved at inkludere alle funktioner i ét produkt.

For at finde ud af, hvilken kniv der er bedst egnet til dit arbejde, kan du læse vores lynguide til håndværkerknive.

Stål af høj kvalitet

Bladene på vores knive er fremstillet i japansk kulstofstål, som sikrer en høj kvalitet. Den skærende æg slibes ad flere omgange og får en afsluttende polering på en læderskive. Dette gør bladet meget stærkt og giver det en rigtig skarp æg. Kniven kan slibes igen, så den holder længere, hvilket ikke kun betyder lavere omkostninger, men også mindre miljøpåvirkning.

Robust plast

Både skaftet og skeden er fremstillet i superstærkt polypropylen (PP-plast). Det holdbare skaft er udformet til at give dig et sikkert og behageligt greb. En unik funktion er, at skeden ikke løsner sig fra knappen i bukserne og samtidig er nem at fjerne. Vi har givet skafterne forskellige farver, så du nemt kan genkende dine yndlingsknive.

Sådan fastgøres vores knivskeder til et bælte eller en knap

  1. Du skal blot fastgøre skeden til en knap på dine bukser ved hjælp af en unik funktion, der sikrer, at skeden ikke løsner sig, samtidig med at den er nem at fjerne.

  2. Sæt knappen ind i hullet, træk skeden nedad, og klik coveret ordentligt på plads. For at fjerne skeden skal du blot fjerne coveret.

  3. Skeden kan fastgøres til et bælte. Hvis du har et tykt bælte, kan det være nødvendigt at skære den lille tap på coveret af.

Værktøj, vi har omtalt

graphic