I vater med HV og PV

For professionelle håndværkere er et godt vaterpas et vigtigt redskab, hvis man skal lave et ordentligt stykke arbejde. Det er en arbejdshest, du skal kunne stole på for at være sikker på at levere et ordentligt stykke arbejde.

Præcisionsværktøjer til professionelle brugere

Hultafors HV og PV er to vaterpas-serier til professionel brug. Begge er fremragende valg, der måske kan se ens ud ved første øjekast med deres sorte pulverlakering.

Tydelig og nem aflæsning

Begge har slagfaste bloklibeller til vandret og lodret aflæsning. Hver libelle har en forstørrelseslinse og selvlysende reflektor, der gør det lettere at aflæse i dårlige lysforhold. PV-serien har fokuslibeller, hvilket kan ses på den grønne farvemarkering.

Væsken i libellen er en farvet, letflydende olieblanding, som giver boblen optimal bevægelse. Boblen påvirkes ikke af statisk elektricitet, da væsken er antistatisk. Den er også modstandsdygtig over for ultraviolet lys og temperaturændringer.

Anderledes udformning af profilen

Men der er forskelle såvel som ligheder. Hvis man fjerner de stødabsorberende endepropper, er det nemt at se den anderledes udformning af profilen. Hultafors HV har en timeglasformet profil, som giver et nemt greb, mens PV har en boksformet profil, som er ekstra stærk og robust.

Begge har stødabsorberende endepropper, som på Hultafors PV også er skridsikre.

Følsomhed, som gør arbejdet effektivt

Både Hultafors HV og PV har en følsomhed på 10 mm/m, hvilket svarer til en radius på 200 mm. Det er den professionelle standardfølsomhed, som gør vaterpasset hurtigt og nemt at arbejde med, samtidig med at det er præcist nok til de fleste opgaver.

Lav tolerance

Den kvalitet og præcision, som Hultafors HV og PV tilbyder, demonstreres yderligere af den lave tolerance. Begge har en tolerance på ±0,5 mm/m i normal position. Ved måling på hovedet har HV en tolerance på ±0,75 mm/m, mens PV har en endnu lavere på ±0,5 mm/m.

Hultafors' serie af HV- og PV-vaterpas fås i mange forskellige størrelser. Uanset hvilket et du vælger, kan du være sikker på at få et fantastisk redskab.

Værktøj, vi har omtalt

graphic