Lavet til professionelle håndværkere

Vi udvikler vores produkter i samarbejde med fagfolk. Hvorfor? Fordi det er den eneste måde, hvorpå vi kan sikre, at vores værktøj får den kvalitet, vi tilstræber.

Udviklet i samarbejde med fagfolk

Vores løfte er at levere værktøj, der er til at stole på, uanset hvilken opgave det drejer sig om. Det betyder naturligvis, at vi skal inddrage ægte fagfolk i udviklingen af nye værktøjer. Vi samarbejder med en gruppe testpersoner, der arbejder inden for forskellige håndværk. Når vi skal til at udvikle et nyt værktøj eller forbedre et eksisterende, starter vi altid med de professionelle brugere – taler med dem, lytter til deres behov og observerer deres bevægelser i løbet af arbejdsdagen. Det gør vi for at opfylde og endda overgå deres forventninger.

Innovativt værktøj, som er designet til bestemte erhverv

Samarbejdet med professionelle har ført til en række innovative værktøjer designet til specifikke erhverv. Som for eksempel da vi opdagede behovet for en el- og listehammer og lancerede et nyt produkt, som omgående blev en succes. Eller da vi udviklede en række håndværkerknive, herunder en malerkniv, der er skræddersyet til at åbne malerbøtter, en elkniv, der er optimeret til at skære og afisolere kabler, og en sikkerhedskniv med en stump spids, som minimerer risikoen for skader.

Alt det, vi gør, drejer sig trods alt om, hvad der er i håndværkernes bedste interesse. Vi gør arbejdsdagen nemmere, sikrere, mere ergonomisk og produktiv – ved hjælp af pålidelige værktøjer.

Værktøj, vi har omtalt

graphic