Vores forskellige typer af skruetrækkere

Da vi begyndte at udvikle en helt ny kategori af værktøj, nægtede vi at springe over, hvor gærdet var lavest. Vi researchede og ønskede at inddrage alle forskellige typer af skruetrækkere i vores sortiment: de små til præcisionsarbejde og Stubby-skruetrækkere til trange steder, isolerede skruetrækkere til dem, der arbejder i elektriske installationer; og bits skruetrækkere, sekskant-skruetrækkere, alm. samt flex og t-nøgler for at leve op til vvs-installatørernes behov.

I dag fås vores skruetrækkerhoveder i fire standardmodeller: SL-ligekærvskruetrækkere, PH Phillips-skruetrækkere, PZ Pozidriv-skruetrækkere og T Torx-skruetrækkere. For at imødekomme behovene og standarderne hos de professionelle, der vil anvende vores produkter, har vi arbejdet tæt sammen med elektrikere, vvs-installatører, tømrere og alle derimellem.

Er det muligt at gøre en skruetrækker bedre?

Vi fandt to vigtige potentielle forbedringsområder inden for nyt design. Først og fremmest skulle ergonomien være bedre for forskellige håndpositioner og opgaver. Det andet emne, vi drøftede grundigt, var markeringerne på skruetrækkeren. Vi indså tidligt, at en permanent markering af en eller anden slags skulle inkorporeres. Placeringen af markeringen skulle også være meget tydelig og synlig, så det ville blive lettere at finde den rigtige skruetrækker, når man leder i værktøjskassen eller lommen.

Farvekodning gør det lettere at finde den rette skruetrækker

Vi udviklede farvekodning til håndtagene: rød til Phillips-skruetrækkere, gul til ligekærvskruetrækkere, blå til Pozidriv-, grøn til Torx-skruetrækkere, mens sekskant-skruetrækkeren er lysegrå. Vores VDE-skruetrækkere har en rød isoleret klinge og et gult og rødt håndtag. VDE-farverne er mere eller mindre blevet en standard i dag. Vores bitsholdere, t-nøgle- og sekskant-skruetrækkere har alle grå som farvekode.

Hvilken skruetrækkermodel har du brug for?

At kunne identificere størrelsen og modellen på en skruetrækker hurtigt, synes ikke at være for meget at forlange. Men vi fandt ud af, at det ikke var så let. For at gøre livet lettere udarbejdede vi symboler, der indikerer både modellens størrelse og type. Symbolet påtrykkes som en permanent markering øverst på håndtaget ved hjælp af varmeprægning – dermed sikres det, at markeringen ikke aftager med tiden. Vi har også tilføjet en permanent lasermarkering på klingen.

Skruetrækkere med ergonomiske håndtag til alle typer af arbejde

Vi opdagede, at hvis vi lavede håndtagene en smule længere, ville vi opnå en bedre ergonomi, der understøtter håndpositionen, når der arbejdes med små præcisionsskruetrækkere. Håndtagene er fremstillet af holdbar PPC-plastik og er gummibelagt for at optimere komforten og grebet.

Hvorfor er der et hul i håndtaget?

Hullet i håndtaget har flere formål. Du kan bruge det til at hænge skruetrækkeren på en værktøjsvæg. Det er også nyttigt, hvis du ønsker at sikre skruetrækkeren, når du arbejder i højden. Og til de opgaver, der kræver ekstra drejningsmoment, kan du indsætte klingen fra en anden skruetrækker gennem hullet og bruge den som en udvidelse af håndtaget.

Svensk design – fremstillet i Tyskland

Det sammenfatter Hultafors-skruetrækkeren. Vores skruetrækkere er designet i Hultafors i Sverige, der er kendt for sit rene og ergonomiske design, mens produktionen finder sted i Tyskland for at sikre den højest mulige kvalitet. Klingerne er fremstillet af molybdæn-vanadiumstål i høj kvalitet og er hærdet i overensstemmelse med ISO-standarder, hvilket sikrer den bedste ydeevne uden at gå på kompromis med styrken eller holdbarheden.

Hos Hultafors er det vores mål altid at designe førsteklasses ergonomisk værktøj, der gør arbejdsdagen bedre og mere effektiv for alle håndværkere.

Værktøj vi har talt om

graphic