Speed vinkel – Et multifunktionelt værktøj, der gør arbejdsdagen effektiv

Hultafors Speed vinkel er utroligt præcis og meget alsidig og gør arbejdsdagen yderst effektiv.

CNC-fræsede kanter og anodiseret lavreflekterende overflade

Som altid hos Hultafors er der fokus på brugervenlighed, præcision og holdbarhed. Vores speed vinkel er fremstillet i massivt aluminium og har CNC-fræsede kanter samt en anodiseret, lavreflekterende overflade. Den refleksfri beskyttede belægning reflekterer ikke sollyset, og derfor kan du læse skalaen lige så godt i fuldt sollys som i skygge eller ved arbejde indendørs. Gradinddelingerne er også laserraderede for at give optimal læsbarhed.

Hurtige og præcise 45° og 90° markeringer

Værktøjet gør det muligt at foretage hurtige og præcise 45° og 90° markeringer. Speed vinklen kan også bruges som vinkelmåler, hvilket gør det nemt at finde og markere vilkårlige vinkler mellem 0° og 90°.

Opmærkningshuller

Man sparer en masse tid, når man kan udføre forskellige opgaver med samme værktøj. Opmærkningshullerne på Hultafors speed vinkel kan eksempelvis bruges ved opmærkning af langsgående linjer eller ved udskæring af gipsplader i den rigtige størrelse.

Savstøtte

Hultafors speed vinkel er nyttig som savstøtte på grund af den tykke kant og solide konstruktion i varmebehandlet aluminium med CNC-fræsede kanter. Saven kan lægges direkte mod vinklen, når der skal laves tværgående eller vinklede savsnit. Den beskyttende belægning øger også friktionen, så vinklen er bedre sikret mod arbejdsemnet, når du bruger den som savguide.

Skæring af grat-, kehl- og skiftespær

Værktøjet har skalainddelinger til skæring af grat-, kehl- og skiftespær. I videoen nedenfor forklares denne funktion mere indgående.

Værktøj vi har talt om

graphic