Savguide – Vælg den rigtige sav

Hultafors tilbyder et komplet sortiment af save, herunder håndsave, buesave, nedstrygere og forskellige specialsave. I nedenstående lynguide kan du se, hvordan du finder den rette sav til opgaven.

Håndsave

Vores håndsave, eller fukssvanse, som de også kaldes, sørger for, at du får arbejdet gjort, og er et pålideligt valg til allround savning og præcisionsarbejde.

De forskellige modeller er udformet alt efter, hvor ofte de bruges og til hvilke opgaver. De er alle fremstillet i holdbare materialer og med fokus på den professionelle brugers effektivitet.

Håndsav HBX

Leder du efter en håndsav, der giver den størst mulige præcision og effektivitet? Så behøver du ikke at lede mere. Denne professionelle kvalitetshåndsav er udviklet til den moderne håndværker, der bruger saven flere gange om dagen. Tænderne er slebet i 3 forskellige vinkler, hvilket sikrer, at saven er effektiv, tager ordentligt fat og saver et lige snit uden at lave fliser. Det gummibeklædte håndtag sikrer et godt greb selv i våde forhold, og når dine hænder bliver svedige af hårdt arbejde.

Håndsav HBS

Håndsaven HBS er en ergonomisk universalsav, der kan håndtere de fleste skæreopgaver – en sav, som får arbejdet gjort. Et værktøj af høj kvalitet, der bare venter på din kommando. Saven har glasfiberforstærket håndtag, gummigreb og holdbar klingebeskyttelse.

Håndsav HBB

Håndsaven HBB er et fantastisk værktøj til dem, der kun bruger en sav af og til. Denne robuste standardsav er også perfekt til at skære i grove materialer som f.eks. vægge med søm i. Saven har alt, hvad du behøver til hverdagsbrug, f.eks. ergonomisk håndtag, 0,8 mm tykt blad, 2-faset slibning og bladbeskyttelse.

Kort håndsav HBX

Kort håndsav HBX er en professionel håndsav, der giver dig optimal mobilitet uden at gå på kompromis med præcisionen eller effektiviteten. Passer perfekt i din værktøjskasse. Saven har ergonomisk håndtag og bladbeskytter med hurtigudløser.

Kort håndsav HBB

Det ergonomiske håndtag og det hærdede, 0,8 mm tykke C75-stålblad med 2-faset slibning sikrer, at denne kompakte allroundsav har et godt greb, saver præcist og holder længe.

Krydsfinersav HBX

Professionel krydsfinersav til præcisionsarbejde som f.eks. gulvlægning. Den unikke 3-fasede slibning og det ergonomiske gummigreb sikrer optimal effektivitet. Bladbeskytter med hurtigudløser.

Krydsfinersav HBB

Standardkrydsfinersav med en afrundet, tandet front, der gør det muligt at starte i midten af en plade. Stålblad med rustbeskyttelse, som giver præcision og lang levetid.

Rygsav HBX

Når du skal bruge et helt lige snit, for eksempel når du laver møbler eller skærer fodlister, er denne professionelle rygsav det bedste, du kan finde. Saven har aluminiumsforstærket profil, unik 3-faset slibning, ergonomisk håndtag samt robust bladbeskytter med hurtigudløser.

Rygsav HBB

Rygsaven HBB er et værktøj, der ikke går på kompromis med kvaliteten og ydeevnen, og som har aluminiumsforstærket profil samt 0,8 mm tykt stålblad og 2-faset slibning.

Buesave

Vores sortiment af buesave omfatter save til skæring udendørs og på byggepladser.

Der kan også anvendes nedstrygerklinger til de mindre buesave. Det, de alle har til fælles, er det ergonomiske design med knobeskyttelse og den effektive klinge.

Buesav BSL-12

BSL-12 er en praktisk buesav og et perfekt værktøj til mindre opgaver, og hvis pladsen er begrænset. 12". Kan bruges med en nedstrygerklinge.

Buesav BSL-21

Dette robuste værktøj er lavet af kvalitetsstål og har en klinge med hærdede tænder til effektiv skæring i både tørt og frisk træ. 21".

Buesav BSL-24

Uanset om du arbejder i skoven eller på en byggeplads, leverer buesaven BSL 24 den kraft og præcision, du har brug for. 24".

Buesav BSL-30

Vores største buesav er det perfekte valg til krævende opgaver. Saven har ergonomisk håndtag og knobeskyttelse, som gør den sikker at bruge. 30".

Nedstrygere

Vores nedstrygere er det perfekte valg, når du skal lave præcisionsarbejde.

Alle vores nedstrygere har handy størrelser, fra lommestørrelse og op til 12 tommer. Takket være den høje klingespænding laver de alle præcisionssnit, og de går aldrig på kompromis med effektiviteten.

Nedstryger HMM-6

Nedstrygeren HMM er en meget fleksibel og mobil sav, der ikke går på kompromis med ergonomien eller effektiviteten. Når det er afgørende, at der er plads til saven på trange steder, og at den er nem at have med, er dette det rette valg.

Nedstryger HMW-6

HMW-6, som er designet til lejlighedsvise opgaver, har en trådramme og er vores mindste nedstryger. Dette smidige værktøj passer perfekt i lommen og er klar til at hjælpe dig, når behovet opstår.

Nedstryger HMX-12

Denne professionelle nedstryger har en solid støbt aluminiumsramme, der muliggør en usædvanligt høj klingespænding, hvilket minimerer klingevibrationer og sikrer præcise savsnit.

Nedstryger HMS-12

Nedstrygeren HMS-12 har en stålramme, der er designet til at fremme mobiliteten og minimere vægten uden at gå på kompromis med savens meget høje klingespænding. Ergonomisk håndtag med gummigreb.

Specialsave

Vores sortiment af specialsave omfatter både save til mindre opgaver, såsom gipssaven og japansaven, og til de virkelig svære opgaver som f.eks. at skære i stenbaseret materiale. Uanset hvad udfordringen er, har vi en sav til formålet.

Gipssav JS

Gipssaven er primært designet til at skære i gips, men kan også anvendes som en lille alsidig sav i haven eller i skoven. Med robust hylster, der giver ekstra mobilitet og sikkerhed.

Japansav PSX

En traditionel japansav med træhåndtag, som giver den et traditionelt udseende. Det tynde blad giver god fleksibilitet og præcision og laver rene snit, f.eks. i forbindelse med møbelfremstilling. Saven har to forskellige sæt tænder til at skære både på langs og på tværs af træfibre – såkaldt "rip-cut" og "cross-cut".

Betonsav HC

En sav til porøst materiale, som holder længe, eftersom der er karbidspidser på alle 34 tænder. Saven har et tidløst træhåndtag, som er nemt at rengøre.

Værktøj, vi har omtalt

graphic