Save med høj præcision

Vi er fast besluttet på at blive førende inden for save og tilbyder et komplet sortiment af save. Ved at kombinere materialer af høj kvalitet, ergonomisk design og den nyeste slibeteknologi hjælper disse save dig med at udføre præcise og sikre snit – uanset hvilken type arbejde med en håndsav du skal udføre.

Sav i de fleste materialer

Vores komplette udvalg omfatter håndsave i flere forskellige udformninger, buesave, nedstrygere og forskellige specialsave til at skære i de fleste materialer, såsom metal, beton, træ, gipsplader og plast. Uanset hvad du ønsker at skære i, starter din præcision og kontrol her.

Effektiv 3-faset slibning

For at opnå optimal præcision og kontrol gør vi meget ud af at slibe tænderne. Til de mest avancerede modeller bruger vi en unik 3-faset slibning, hvilket gør saven ekstremt effektiv, samtidig med at den laver et rent snit.

Miljøvenlig voksbaseret belægning

Flere af vores savblade har en miljøvenlig voksbaseret pulverlakering, som minimerer friktion og risikoen for klemning. Hvad der er endnu vigtigere er, at det sikrer, at du kan skære med maksimal præcision og kontrol.

Designet til professionelle

HBX-håndsave er designet til professionelle. Disse save garanterer et pænt snit hver gang, og du kan save hurtigt og lige. Med det robuste design, det udskiftelige blad og den unikke bladbeskytter er dette kvalitetsværktøj lavet til at være din faste kollega.

Ergonomisk designet

Vi udvikler altid vores værktøjer med din krop i tankerne. Det er en af grundene til, at vi inddrager professionelle brugere tidligt i udviklingsprocessen. For os er udfordringen at sikre, at de kan yde deres bedste, samtidig med at vores værktøj belaster kroppen mindst muligt. Det handler om savergonomi og om at minimere bladvibrationer og friktion.

Specialsave til særlige opgaver

Vores komplette udvalg omfatter forskellige specialsave, der anvendes til alt lige fra præcisionsarbejde til mindre opgaver. Uanset hvad udfordringen er, har vi en sav til formålet. I vores savguide kan du se, hvilken sav der passer bedst til dig og din arbejdsopgave.

Værktøj, vi har omtalt

graphic