Mukkerter, du kan stole på

Vores mukkerter er solide og lavet til at klare barske forhold. I denne guide gennemgår vi de mange fordele ved Hultafors' mukkerter, og hvordan de anvendes på en sikker måde.

Mukkerter med slagkraftige hoveder og stærke skafter

Vores mukkerter er lavet til at klare barske forhold. De er smedet i stål af høj kvalitet, der er hærdet for at gøre det ekstra stærkt, hvilket øger brugersikkerheden. Skafterne er fremstillet af stærkt og fleksibelt amerikansk hickorytræ eller glasfiber.

Hickory er en stærk og fleksibel træsort, der længe har været anvendt til forskellige typer skafter. Glasfiberskafter er mere sikre og holder længere.

Sikker brug og håndtering af mukkerter

Det er vigtigt, at mukkerter anvendes på den rigtige måde. Det vigtigste er, at du ikke slår en mukkert mod et andet stykke hærdet stål.

Hvis det medfører, at der ryger en splint af, kan det have samme virkning, som hvis der affyres en kugle med en lille pistol. For at beskytte synet bør du altid bruge beskyttelsesbriller, når du anvender en mukkert.

Vær også opmærksom på, at du ikke må opbevare mukkerten tæt på en varmekilde, da der er fare for, at træet krymper, så hovedet løsner sig.

Vælg den rette mukkert til opgaven

Vores udvalg omfatter mukkerter til træ, sten og metal. Ved at vælge den rette mukkert med det rette hoved bliver arbejdet både mere sikkert og effektivt.

Værktøj, vi har omtalt

graphic