Bestemte knivblade til bestemte opgaver

Optimal præcision og ydeevne kræver værktøj, der er designet specielt til opgaven. Derfor omfatter Hultafors' koncept med universalknive en lang række knivblade, der er konstrueret til specifikke formål. Konceptet omfatter desuden et smart fjederbelastet magasin, som kan rumme op til 10 blade, og som gør det hurtigt og nemt at skifte blad.

Knivblade med et formål

Hultafors' sortiment af knivblade til universalknive omfatter seks specialiserede blade lavet af udvalgt stål, der passer til forskellige behov i forskellige brancher. Kort fortalt er Allround et pålideligt blad til dagligdags brug, Performance har længere levetid, og Edge er ekstra skarpt.

Krog er til gulvlæggere, der skærer gulvmaterialer, og Sikker har en afrundet spids for at mindske risikoen for stikskader. Og endelig er der Stamina, som er lavet af en hemmelig kombination af to metaller, og som er designet til at skubbe til grænserne, når det gælder skarphed og lang levetid – en optimal kombination til at maksimere ydeevnen og minimere miljøaftrykket.

En smartere måde at skifte blad på

Selvom universalknive almindeligvis har plads til ekstra knivblade i håndtaget, er det ofte omstændeligt at skifte knivblad. For at gøre det nemmere er alle knivblade fra Hultafors placeret i et smart fjederbelastet magasin med plads til 10 blade.

Magasinet placeres på indersiden af håndtaget på Hultafors' universalknive, så håndværkeren altid har et skarpt blad lige ved hånden, hvilket forbedrer effektiviteten. Desuden er magasinerne farvekodede efter funktion (se Hultafors' guide til blade til universalknive) for at gøre det lettere og mindre tidskrævende for håndværkeren at vælge det rette blad.

Sikker opbevaring af brugte knivblade

Hvad stiller man op med brugte blade? Det smarte ved Hultafors' magasin til universalknivblade er opbevaringspladsen til brugte knivblade på magasinets bagside. Det gør det muligt at placere brugte blade på bagsiden af magasinet (der er en skillevæg mellem brugte og nye knivblade), så de ikke ender med at ligge rundt omkring på arbejdspladsen, hvor andre kan skære sig på dem.

Værktøj, vi har omtalt

graphic