Båndmål – Vælg det bedste

Hultafors' serie af båndmål i stål er suveræne, når det gælder præcision. Eftersom de også har fremragende ergonomi, smarte funktioner og robuste kapsler, har de alt det, en håndværker leder efter.

God ergonomi

Din evne til at bruge et værktøj afhænger i høj grad af, hvor godt det ligger i hånden. Derfor vil ergonomiske værktøjer ikke blot føles bedre, de vil også gøre dig bedre og holde dig i gang længere.

Dette kan opleves ved at holde om et PR-båndmål fra Hultafors for at se, hvor godt fingrene holder om kapslen, så båndmålet bliver problemfrit at arbejde med.

Smarte funktioner

Hultafors' båndmål i stål fås i tre forskellige modeller. Hultafors BT er et robust båndmål til tømrere med en gummiendekrog, der ikke efterlader mærker på følsomme overflader. SL-modellen er slank og nem at have i lommen, mens Hultafors PR tilbyder det nyeste inden for ergonomisk design og smarte funktioner.

Alle har samme unikke skala, som er påtrykt med høj præcision. I 2017 var Hultafors PR, BT og SL de eneste båndmål på markedet, hvis præcision var certificeret iht. EF-klasse I.

Førsteklasses præcision

"At vi kan tilbyde fremragende præcision er et resultat af mange faktorer. Gennemtænkt produktudvikling, sans for detaljen i fremstillingsprocessen og ikke mindst vores patenterede blækstråleteknik."
Håkan CarlssonProduktchef

Fokus på det, der betyder noget

Nogle af vores konkurrenter sætter en ære i, at deres båndmål kan stå lige ud i luften uden at bukke. Vi har bevidst valgt ikke at maksimere den længde, hvormed båndmålet kan stå lige ud i luften. Det er virkelig ikke så svært. Man skal bare tage et bredt bånd og gøre bladets bue dybere. Men det gør også båndmålet besværligt at have med sig og giver større risiko for forkerte aflæsninger, da skalaen ikke er i kontakt med den flade, der skal måles.

Båndmål, der er udviklet med fokus på brugerne

Ved at tale med professionelle brugere og lade dem teste båndmålene har Hultafors' produktudviklingsteam fundet den "stå-længde", der giver den rette balance mellem brugervenlighed og præcise målinger.

Det er helt afgørende for os at have en tæt kontakt med håndværkere, der bruger vores værktøj. Vi lytter og bliver bedre, og derfor ved vi, at vores produkter er til at stole på.

Værktøj, vi har omtalt

graphic