Håndværkerkniv HVK Bio. Et bæredygtigt valg.

Hos Hultafors er vi inspireret af naturen og går op i miljøet. Derfor har vi udviklet en miljøvenlig version af vores bedst sælgende håndværkerkniv HVK. HVK Bio bruger mindre plastik og har flere features – plus den samme fantastiske ydeevne som den klassiske version.

Bioplast

Hultafors forpligter sig til at engagere sig i den stigende miljømæssige bevidsthed, og vi anser bioplast – en alsidig polymer med et begrænset CO2-aftryk – som en mulighed for innovation og forandring. Kniven HVK Bio er det første af vores håndværktøjer, der er specifikt designet med miljøhensyn for øje. Håndtaget består af 80 % HDPE, et vedvarende alternativ til termoplastisk harpiks, der kan hjælpe med at reducere udledningen af drivhusgasser gennem hele kæden.

Ergonomisk håndtag med riflet design og cirka 15 % mindre plastik.

Vi har arbejdet tæt sammen med håndværkere og udført test på test for at opnå et effektivt og ergonomisk resultat. Det riflede håndtagsdesign har to formål: Det giver et tilfredsstillende, solidt greb – og bruger mindre plastik i den forbindelse.

Hvis du ønsker den bedste kniv til håndværkere – og en bedre verden.

Kniven HVK Bio er et intelligent valg for den samvittighedsfulde håndværker; miljøvenlig uden at gå på kompromis med ydeevnen, den høje effektivitet og kvaliteten.

Gå over til HVK Bio, og bidrag til at spare op til 3,5 tons plastik om året.

Vi har reduceret vores brug af plastik med omkring 15 % pr. kniv. Det betyder, at hvis de, der normalt køber vores klassiske HVK, træffer det bæredygtige valg at købe HVK Bio i stedet, vil verden blive sparet for op til 3,5 tons plastik hvert år.

Værktøj vi har talt om

graphic