Værktøjsspand – en smartere måde at bære værktøjet på

En smartere måde at bære værktøjet på.

Hultafors' værktøjsspand er lige så enkel, som den er smart

Med spandens smarte detaljer, ergonomiske form og behagelige håndtag får du en værktøjsholder, der både skåner kroppen og tegnebogen.

Ikke bare endnu en værktøjskasse

Den klassiske værktøjskasse med plads til alt bliver ofte stående i bilen eller traileren. I stedet tager mange håndværkere de få værktøjer, de regner med at skulle bruge, med i en almindelig spand – en enkel og praktisk løsning, som dog har mange begrænsninger. Store murerspande er klodsede og ikke ergonomiske, og brugte spande, der har været anvendt til lim eller gips, er ikke behagelige og giver ikke et professionelt indtryk.

"Eftersom håndværkere er glade for deres spande, så vi ingen grund til at lave endnu en værktøjskasse. I stedet besluttede vi at vælge den løsning, der virker, og gøre den så god som muligt."
Håkan CarlssonProduktchef, Hultafors

Funktionalitet og ergonomi

Hultafors' værktøjsspand er udviklet af vores produktudviklingsteam. Spanden er lavet af holdbar polypropylenplast, og hver eneste detalje er udformet til at være funktionel og ergonomisk.

Værktøjsspanden har en aflang og ergonomisk form, så den er nem at bære. Bagsiden buer indad, så du kan bære den tæt på kroppen, uden at du støder ind i den, når du går.

Tilføj en skulderstrop

Værktøjsspandens afrundede form fungerer også godt, hvis du fastgør en skulderstrop til hullerne i siderne.

Håndtaget kan stå selv

På en almindelig spand falder håndtaget ned, hver gang du stiller spanden fra dig. Det er især irriterende, hvis du bruger handsker. Derfor har vi gjort det muligt at lade håndtaget blive stående, så spanden er nem at løfte igen.

Professionelt udseende

Værktøjsspandens smarte funktion gør den til et godt valg til en attraktiv pris, og derudover giver den et professionelt indtryk.

Fakta om værktøjsspanden

  • Robust håndtag, som gør spanden behagelig at bære

  • Håndtaget kan forblive oprejst, når spanden stilles ned

  • Huller til påsætning af skulderstrop

  • Måleskala på indersiden

  • Kan klare op til 100 kg

  • Fremstillet i holdbar polypropylenplast

Værktøj, vi har omtalt

graphic