Universalknive og knivblade, der forbedrer effektiviteten og sikkerheden

Vores universalknive er udviklet i samarbejde med professionelle håndværkere, som har været med til at teste hver eneste komponent. Først da de var helt tilfredse, vidste vi, at vores sortiment af knive levede op til de store daglige krav på arbejdet.

Ergonomisk præcision og kontrol

Vi stræber efter at lave brugervenlige og ergonomiske knive, der giver maksimal præcision og kontrol. Derfor har alle vores universalknive et behageligt og ergonomisk designet fingergreb, der øger sikkerheden, når du bruger kniven i alle mulige situationer. Derudover har knivene en indsnævret spids, hvilket giver en høj grad af præcision.

Nem at bruge og rengøre

For at gøre vores knive så brugervenlige som muligt har vi fjernet alle unødvendige komponenter og minimeret antallet af bevægelige dele. Dette forlænger knivens levetid, eftersom der er færre dele, der kan knække eller falde af. Det gør det også lettere at holde kniven ren, fordi snavs i form af eksempelvis støv eller gips ikke kan trænge ind i mekanismen. Gummidelene kan naturligvis skilles ad, så de brugte dele bedre kan sorteres til genbrug.

Hurtig og sikker udskiftning af blade

Du kan nemt åbne vores nye knive uden værktøj for hurtigt og sikkert at udskifte slidte knivblade. Alle dele er fastgjort i kniven og falder ikke ud, hvilket er en stor fordel, hvis du skal skifte blad, mens du står på en stige eller et stillads.

For at gøre det endnu nemmere at udskifte bladet sidder alle knivblade fra Hultafors i et fjederbelastet magasin med plads til 10 blade. Magasinet placeres på indersiden af håndtaget på universalknivene, så du altid har et skarpt blad lige ved hånden.

Opbevaring af brugte knivblade

Du kan også opbevare brugte blade på bagsiden af magasinet. Dermed ender brugte knivblade, som andre kan skære sig på, ikke rundt omkring på arbejdspladsen.

Værktøj, vi har omtalt

graphic