VDE-skruetrækkere – til elektriske installationer

Da vi begyndte at udvikle vores sortiment af skruetrækkere, vidste vi, at vi ønskede at inkludere VDE-skruetrækkere for at imødekomme elektrikernes behov. Vi lagde en stor indsats i det grundlæggende design for at sikre, at det ville egne sig til både almindelige skruetrækkere og isolerede skruetrækkere. Arbejde i elektriske installationer kræver ofte præcisionsarbejde, så det var vigtigt at opnå den ergonomi, der kræves ved den slags arbejde.

Testede og certificerede

Vores VDE-skruetrækkere har isolerede klinger til arbejde på elektriske installationer op til 1.000 V. VDE-sortimentet er blevet testet og certificeret i henhold til IEC 60900. De fås med ligekærv-, Phillips-, Torx- og Pozidriv-hoveder, og vi har også inkluderet spændingstestere.

Ergonomiske og holdbare håndtag

Vi opdagede, at hvis vi lavede håndtagene en smule længere, ville vi opnå en bedre ergonomi, der understøtter håndpositionen, når der arbejdes med små præcisionsskruetrækkere. Vi fandt dog også ud af, at det samme gælder for de store størrelser. De ergonomiske greb er fremstillet af holdbar PPC-plast og er gummibelagt for at optimere komforten og grebet.

Hvilken skruetrækkermodel og størrelse har du brug for?

Det kan være vanskeligt at identificere en skruetrækkers størrelse og model hurtigt, når man har adskillige skruetrækkere i sin lomme eller værktøjskasse. For at gøre tingene lettere har vi tilføjet symboler, der indikerer både modellens størrelse og type. Symbolet påtrykkes bag på håndtaget ved hjælp af varmeprægning – dermed sikres det, at markeringen ikke aftager med tiden. Vi har også tilføjet en permanent lasermarkering på klingen.

Svensk design – fremstillet i Tyskland.

Det sammenfatter Hultafors-skruetrækkeren. Vores skruetrækkere er designet i Hultafors i Sverige, der er kendt for sit rene og ergonomiske design, mens produktionen finder sted i Tyskland for at sikre den højest mulige kvalitet. Klingerne er fremstillet af molybdæn-vanadiumstål i høj kvalitet og er hærdet i overensstemmelse med ISO-standarder, hvilket sikrer den bedste ydeevne uden at gå på kompromis med styrken eller holdbarheden.

Hos Hultafors er det vores mål altid at designe førsteklasses ergonomisk værktøj, der gør arbejdsdagen bedre og mere effektiv for alle håndværkere.

Værktøj vi har talt om

graphic