Vi har altid været nødt til at bygge vores egne maskiner

Når man er pioner og opfinder, er der ingen at følge i fodsporene på. Derfor har vi hos Hultafors altid sat en ære i at lave alting selv. Selv maskineriet.

Det er ikke nogen lille bedrift at være en svensk virksomhed med en opfindelse fra 1883 og stadig være foran konkurrenterne. Det, der gør det muligt, er vores erfaring og uendelige stræben efter løbende forbedringer.

Lavet fra bunden

Hultafors' tommestokfabrik har nogle få leverandører af dele. De fleste af de leverancer, der ankommer til fabrikken, indeholder råmaterialer. Bortset fra den lyse glasbirk modtager vi messingstrimler og koldvalset stål, som vi laver nitter, hængsler og endestykker af.

Unikke maskiner

Produktionen af tommestokke er en meget specialiseret proces, hvor der anvendes unikke maskiner, der ikke kan købes nogen steder. Faktisk er de fleste af de maskiner, vi bruger, konstrueret i Hultafors af vores egne dygtige ingeniører.

Erfarne folk

Vores team af dygtige ingeniører og fabriksarbejdere stræber altid efter at videreudvikle produktionen af tommestokke. Takket være vores uendelige stræben efter at forbedre produktionen har vi været i stand til at strømline og modernisere den uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Værktøj, vi har omtalt

graphic