Hultafors – Stemmejern HDC

Velbalanceret og ergonomisk udformet design, som giver et sikkert greb. Smedet i ét stykke og med en vibrationsdæmpende prop af urethan, der giver mindre belastning. Et populært værktøj, der blev tildelt Red Dot Award 2008.

Første gang du bruger stemmejernet HDC vil du straks mærke, hvordan kraften overføres til emnet. Du holder et stemmejern med en unik stålkonstruktion i hånden, som er smedet i ét stykke. Det robuste design gør også stemmejernet ekstremt holdbart, utroligt stærkt og slagfast.

Desuden kan stemmejernet HDC lægges fladt mod overfladen, så du for eksempel kan brække fliser op uden at beskadige underlaget. Med andre ord et virkelig skarpt stemmejern til dem, der kræver ekstra meget styrke, funktion og præcision.

Håndtagets form garanterer et fast greb og sikrer, at arbejdet kan udføres så sikkert som muligt. Stemmejernet HDC har en praktisk skede i slidstærkt polypropylenplast, som nemt kan fastgøres til et bælte eller en knap, så stemmejernet er lige ved hånden.

HDC stemmejernet er det perfekte valg til nedrivning og finsnedkeri. Uanset om du har brug for et robust stemmejern til at fjerne klinker og fliser med, eller til at lave flotte svalehalesamlinger, er HDC stemmejern det perfekte værktøj. Brug de brede modeller til nedrivning og de smallere til finsnedkeriet.

Stemmejern med perfekt præcision – skarpe, robuste og altid lige ved hånden

Vores HDC-stemmejern er ideelle til opgaver, der kræver ekstrem styrke og præcision. Den perfekt slebne klinge med 25° hældning giver den bedste kombination af skarphed og holdbarhed.

Hele stemmejernet inkl. skæftet kan placeres fladt mod underlaget, hvilket giver flere anvendelsesmuligheder. Praktisk skede i slidstærk polypropylenplast, som nemt kan fastgøres til et bælte eller en knap, så stemmejernet er lige ved hånden.

  • Smedet i ét stykke med gennemgående I-profil, som giver ekstrem brudstyrke og maksimal kraftoverførsel til arbejdsemnet.

  • Flad kontaktflade, som giver flere anvendelsesmuligheder.

  • Skæftet i Santoprene giver optimal kraft og præcision.

  • Praktisk skede, som giver let adgang til stemmejernet.

  • Udskiftelig nylonslagflade fås som reservedel.

Værktøj, vi har omtalt

graphic