Hultafors – Håndsav HBX

En opdateret version af den klassiske fukssvans, udviklet sammen med professionelle brugere. Har en unik bladbeskyttelse, som er let at tage af og på med en hånd, hvilket var en af grundene til, at den blev tildelt Red Dot Award 2015.

HBX er vores fineste og mest præcise håndsav

HBX er udviklet til den moderne og kræsne håndværker og har et hærdet 1 mm tykt savblad, som er slebet med vores unikke 3-fasede slibemetode. Denne kombination gør saven ekstremt effektiv og stabil, samtidig med at den sikrer pæne rene snit.

Den 3-fasede slibning betyder, at tænderne er slebet i tre forskellige vinkler, hvilket gør saven mere effektiv, så der kræves mindre kraft for at lave fine præcisionssnit.

Vi gør håndværkerens arbejdsdag nemmere

HBX-håndsaven har mange funktioner, som er udviklet til at gøre håndværkeres arbejde lettere. For eksempel er bladspidsen specialdesignet, så saven lettere kan anvendes på trange steder, og når du starter med at save i midten af et bræt. Den robuste bladbeskytter har et unikt design med hurtigudløser, så bladbeskytteren hurtigt kan fjernes og fastgøres igen. Det ergonomiske håndtag er belagt med gummi, hvilket giver et behageligt fast greb. Derudover er håndtaget lavet af slagfast ABS, hvilket sikrer, at det kan holde til flere bladskift.

Robust bladbeskyttelse med unikt design

HBX-håndsavene har en robust bladbeskytter. Den robuste klingebeskyttelse har et unikt design med en smart hurtigudløser, der gør, at man hurtigt og nemt kan fjerne og fastgøre beskyttelsen med kun én hånd.

Værktøj, vi har omtalt

graphic