Hultafors – Sømudtrækker Atle

Trods sin beskedne størrelse trækker den let 5-tommer søm ud. Designet er lige så enkelt som genialt, hvilket gør den brugervenlig, men først og fremmest meget værdsat af alle, som har haft brug for at trække et søm ud, hvor hovedet er faldet af.

ATLE er sandsynligvis gået under mange professionelle brugeres radar. Men det er faktisk et værktøj, der kan gøre mange tømreres arbejdsdag lettere.

Sådan fungerer ATLE

ATLE er udstyret med to skruer, en foroven og en bagpå. Skruen foroven kan justeres, hvilket gør det nemmere at trække i sømmene. Skruen bagpå er egnet til brug på trange steder. Takket være sømudtrækkerens kompakte design passer den i alle værktøjskasser eller -spande. Brug den sammen med din hammer, og træk sømmet ud med kløften.

Renoverer du meget?

Hvis du bruger meget tid på at renovere eller kan lide at genbruge træ, kan du spare en masse dyrebar tid ved at bruge ATLE. Ved at bruge sømudtrækkeren bliver arbejdet med at fjerne søm fra brugt træ meget nemmere og mere effektivt. Hvis du rammer forkert med hammeren et par gange, og sømmet bøjes, kan ATLE anvendes til at fjerne sømmet.

Få den til at holde længere

ATLE er lavet af stål og vil sandsynligvis holde hele livet, hvis den anvendes efter hensigten. Lige siden vi tilføjede ATLE til vores sortiment, har vi forbedret den med nye, mere holdbare skruer, der anvendes til at trække søm ud – både foroven og på bagsiden. For at sikre holdbarheden yderligere er kløften hærdet. Vi anbefaler, at du kun bruger den sammen med din hammer og hammerkløft, ikke kobenet, for at sikre, at den kan blive ved med at trække søm ud i lang tid.

Værktøj, vi har omtalt

graphic