Hultafors – Brækstang Aluminium

En af vores letvægtsbrækstænger fremstillet af højteknologisk aluminium med en spids af hærdet højtlegeret borstål. Bedre og lettere for brugeren, plus at den kan bøjes tre gange så meget som en brækstang af stål uden at deformere. Et indlysende ikon for os!

Vi producerer en række brækstænger i en kombination med aluminium i skaftet og en højlegeret borstålspids. Aluminium vejer kun 1/3 så meget som stål. Det er lettere at arbejde med og mere skånsomt for din krop, især når du arbejder i skulderhøjde eller derover. Desuden ruster det ikke, det er mere modstandsdygtigt over for kulde og meget mere fleksibelt. Et aluminiumsværktøj kan fjedre omkring tre gange så meget som et stålværktøj.

For at hjælpe dig med at undgå skader, når du anvender en brækstang, har vi et par tips. Arbejd altid med ret ryg, men undgå at arbejde med strakte arme. Forsøg at undgå at arbejde med bøjede håndled. Det bedste er at prøve at ændre din arbejdsstilling så ofte, du kan. Undgå at komme i situationer, der involverer ryk og vridning.

Værktøj, vi har omtalt

graphic