Hultafors – Vaterpas MST 180

Vores mest følsomme vaterpas er et uvurderligt værktøj på en byggeplads, og det har med rette opnået ikonstatus. Vaterpasset har en robust aluminiumprofil, er modstandsdygtig overfor temperaturændringer og har slagfaste bloklibeller.

Hvordan forbedrer man noget, der allerede er det bedste?

MST-vaterpasset er vores stærkeste og mest følsomme vaterpas. Det har slagfaste og UV-bestandige bloklibeller og kan tåle temperaturændringer. Derudover er libellerne lavet med en forstørrelseslinse på over 30 % og selvlysende reflektor, så de er nemmere at aflæse.

MST har de mest følsomme libeller

Man finpudser og forbedrer hver eneste detalje. Derfor kan den nye og forbedrede Hultafors MST måske ligne den gamle ved første øjekast. MST har stadig de mest følsomme libeller, er ISO 9001-certificeret til montering på grund af sin lave tolerance og har en solid profil, som er stærk og robust.

Bedre greb giver bedre balance

Hvis du kigger nærmere, vil du se, at udformningen og placeringen af grebene er blevet forbedret for at give en bedre balance. Profilen er formet en smule som et timeglas for at forhindre, at snavs sætter sig fast på vaterpasset.

Den nye placering af libellerne gør dem nemmere at aflæse fra alle vinkler, især nedefra.

Funktion til montering af skabe

En sidste finesse er hullerne i profilen, som gør det nemmere at hænge skabe op på væggen. Du skal bare skrue MST-vaterpasset fast på væggen og lade skabet hvile på det, mens det monteres, og derefter skrue MST af igen.

Værktøj, vi har omtalt

graphic