2023-10-01

Indstillelig vinkel med faste positioner

Vi introducerer vores nye opdaterede vinkel: Indstillelig vinkel - Quattro 270. Det 1 mm tykke rustfri stål med høj styrke byder på et slidstærkt design, der kan modstå barske arbejdsomgivelser.

Vores indstillelige vinkel - Quattro 270 kan indstilles i tre positioner: 45°, 90° og 135°. Vinklen kan også roteres 270°, så det bliver muligt at bruge vinklens bagside uden rille, hvor du ikke vil risikere, at tynde plademetaldele glider ind de forkerte steder.

Den indstillelige vinkel - Quattro 270 har en alsidighed, der gør den meget let at arbejde med. Til forskel fra andre indstillelige vinkler har den et skarpt yderhjørne. Ved at rotere klingen 270° får vinklen et afrundet hjørne, så det bliver lettere at arbejde i ujævne hjørner. Desuden er klingen udstyret med indridsede hak placeret i intervaller af 5 mm, så du let kan tegne eller skære en linje parallelt langs en kant.

Indstillelig vinkel - Quattro 270 er helt foldbar, hvilket gør den let at opbevare og bære i lommen på dine arbejdsbukser.

Værktøj, vi har omtalt

graphic