2020-04-03

Hultafors relancerer digitale vaterpas

Et digitalt vaterpas giver præcise aflæsninger og minimerer risikoen for fejl. Hultafors opdaterer nu sine digitale vaterpas og tilføjer en længde mere.

Den største forskel sammenlignet med et analogt vaterpas er den elektroniske aflæsning. Den sikrer præcise aflæsninger ned til en tiendedel af en grad. Du kan også vælge andre måleenheder; mm/m, procent eller tomme/fod.

“Vi er stolte af at arbejde tæt sammen med håndværkere og ønsket om et længere digitalt vaterpas kom faktisk fra en gulvlægger, der arbejder i vådrum. Præcisionen i vores nye digitale vaterpas er en tiendedel af en grad som gør slutresultatet så tæt på perfekt som muligt,” siger Per Eriksson, Produktudviklingschef hos Hultafors.

Integrerede magnter, digital enhed

Vaterpas DM 60 og DM 120 har integrerede magneter, der gør dem lette at fastgøre til metaloverflader som eksempelvis rør. For at fastgøre vaterpasset endnu mere har enderne en skridsikker funktion og er slagfaste. Måleområdet er 360°, delt i fire 90° zoner. Den digitale enhed slår automatisk fra efter 5 minutter for at spare på batteriet.

UV-modstandsdygtige libeller

De slagfaste bloklibeller er modstandsdygtige overfor UV lys og temperatursvingninger. Tolerancen på libellerne er ±0.5 mm/m. Horisontal libelle med et 30% forstørrelsesglas og selvlysende reflektor for lettere aflæsning. Den digitale enheds tolerance i horisontal position (0°) og vertikal position (90°) er ±0.05°, og for andre vinkler er det ±0.1°. Vaterpasset er IP65 certificeret og egnet til udendørsbrug.

Enkel aflæsning

Vaterpasset kan også bruges på hovedet, her vender det digitale display automatisk, for enkel aflæsning. Derudover har skærmen baggrundslys for lettere at kunne aflæse tallene under vanskelige lysforhold og det er også muligt at gemme tidligere måleresultater. Et lydsignal indikerer når man opnår den rigtige vinkel som 0° og 90°.

D 60 - Samme funktionalitet

Modellen D 60 skal man vælge hvis man ikke behøver den magnetiske funktion. Den tilbyder samme funktioner og følsomhed som DM-modellen, men bare uden de integrerede magneter.

Værktøj, vi har omtalt

graphic