2021-09-02

Vi udvider sortimentet af HDC-stemmejern

Vores HDC-stemmejern er meget populære blandt håndværkere, der stiller store krav til deres værktøj. Vi udvider nu sortimentet med yderligere syv bredder.

HDC er praktiske og alsidige stemmejern, der smedes i stål af høj kvalitet og er udviklet til opgaver, som kræver ekstrem styrke og kraft samt præcision. Sortimentet omfatter nu 11 modeller, der fås i bredder fra 6 til 40 mm.

Robuste stemmejern til nedrivningsarbejde

De bredere HDC-stemmejern er kraftige og kan klare selv det hårdeste nedrivningsarbejde. Det skyldes, at stemmejernene er smedet i ét stykke med en I-profil, der sikrer god brudstyrke og maksimal kraftoverførsel. Øverst har de en nylonbane, der er let at udskifte, når den er slidt ned. Da hele klingen kan lægges fladt mod overfladen, er det nemt at slå fliser af og brække lister af uden at beskadige underlaget.

Perfekt præcision ved hvert slag

De smallere modeller sikrer perfekt præcision ved hvert slag og er velegnede til alle typer finere snedkerarbejde. Uanset opgaven, vil resultatet fremstå knivskarpt.

Prisbelønnede stemmejern

I 2015 vandt vi designprisen Red Dot Design Award, da vi lancerede de første HDC-stemmejern. Vi fik prisen for vores overordnede design, den gode ergonomi og materialevalget. For mange professionelle håndværkere er HDC en naturlig del af værktøjskassen.

Værktøj, vi har omtalt

graphic