2019-12-03

Hultafors udvider lasersortimentet

Med stort fokus på brugervenlighed og høj præcision, udvider Hultafors sortimentet af lasere med yderligere 5 produkter og tilbehør. Blandt de nye produkter er grønne lasere og en smart afstandsmåler med Bluetooth tilslutning.

To grønne lasere og en rød

Grønne lasere bliver mere og mere populære, da de er mere synlige og lettere at aflæse. Af denne grund introducerer vi nu to grønne lasere. H360G er en grøn krydslaser, der projicerer en 360° vandret linje. HXLG-S er en klassisk krydslaser der nu også fås med grøn laser samt en roterbar bund og Li-ion batteri. Udover de grønne lasere er H3X360 også klar til at blive lanceret – en rød laser, der projicerer en 360° vandret og to lodrette linjer.

"Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder et endnu større udvalg af lasere. Dels ved at introducere den grønne laser og ikke at glemme den nye røde laser, som er ekstrem nyttig ved elektrisk installationer da den projicerer linjer på loft, gulv og vægge, ”siger Per Eriksson, chef for produktudviklingen hos Hultafors.

Smart afstandsmåler

Den brugervenlige afstandsmåler gør det muligt at måle de lange længder, let og hurtigt. HDL20 er en kompakt afstandsmåler med baggrundsbelyst display. Den kan være i lommen og er perfekt til de mindre job og hvor pladsen er trang. HDL100 er en væsentlig tilføjelse til vores familie af afstandsmålere. Den har integreret kamera med 2x eller 4x zoom til at gøre målinger på op til 100 meter nemmere.

“HDL100 er den mest teknisk avancerede afstandmåler i vores sortiment. Med integreret Bluetooth, kamerafunktion, kan brugeren let tage billeder og målinger af volume, areal og længde og så overføre det direkte til en app,” siger Eriksson.

Genopladelige Li-Ion batterier

Genopladelige Li-Ion batterier fås nu til flere produkter i sortimentet for længere driftstid. Li-ion-batteriet giver fuld ydelse, således at laserlinjen er helt synlig, så længe batteriet er opladet. Li-ion-batterierne har lavere selvafladning og har ingen hukommelseseffekt, hvilket forlænger batteriets levetid. Vi har tilbehør som oplader, også til bilen.

Værktøj, vi har omtalt

graphic