2019-11-01

Hultafors lancerer en alsidig speed vinkel

Hultafors kommer med en multifunktionel speed vinkel, du hurtigt kan foretage 45 og 90 graders markeringer med. Som altid hos Hultafors, er fokus på brugervenlighed, præcision og holdbarhed.

Holdbar og massiv aluminium

Den trekantede speed vinkel er fremstillet i massiv aluminium og har CNC-fræsede kanter og en anodiseret og blændfri overflade. Graderingerne er laserraderede for tydelig aflæsning og stor slidstyrke.

“Speed vinklen, også kendt som speed square i USA, er en helt almindelig ting i de amerikanske håndværkeres værktøjskasse. Vi har set et behov for speed vinklen her i Sverige, og vi er glade for nu at kunne tilføje den til vores sortiment af vinkler,” siger Per Eriksson, Product Development Manager hos Hultafors.

Multifunktionel speed vinkel

Vinklen har også skalaindelinger til skæring af grat-, kehl- og skiftespær og kan også bruges indirekte ved at bruge opmærkningshullerne til at lave en blyantstreg, eller når der skal skæres gips med en kniv. Den kan også bruges som gradmåler til let at finde og markere vinkler og som en guide ved savning, både ved tværsnit og vinklede snit. .

“Det er et praktisk værktøj der gør arbejdet lettere og mere effektivt, og vi ser frem til at høre hvad brugerne synes om det,” konkluderer Per Eriksson.

Værktøj, vi har omtalt

graphic