2020-03-03

Hultafors lancerer favoritværktøj til lægning af tæpper

Hultafors udvider sortimentet af bræk-af knive med 4 nye knive, alle med tæppehage – et populært værktøj hos gulvlæggere. Sortimentet består nu af 17 forskellige knive.

”Vores fokus har været at skabe ergonomiske produkter til præcisionsarbejde samt til mere allroundbrug, som eksempelvis lægning af tæpper. Vi tog en mere holistisk tilgang til knivsortimentet i 2019 da vi introducerede 13 forskellige bræk-af knive. Vi er så glade for at kunne tilføje yderligere fire knive og dermed appellere til endnu flere håndværkere”, siger Per Eriksson, chef for produktudviklingen hos Hultafors.

Vælg model og låsefunktion der passer til dig

De to nye modeller lanceres i foråret 2020, og kan fås enten med auto-lock eller skruehjul. SFPB 18 A/W har et slankt design der gør det let at håndtere og arbejde med og giver god kontrol. SFRPB 18 A/W har et robust design med gummigreb for ekstra stabilitet når der skal bruges kraft. Alle knivene har tæppehage der gør det let og løfte og trykke tæpper ned i hjørner med og langs kanterne. Ligesom de andre bræk-af knive fra Hultafors har de nye modeller ergonomisk design og sikkerhedsfunktioner og er produceret i holdbart PC-plast med ekstra stærk 1 mm tyk metalskinne.

Et komplet sortiment af knive og knivblade

Hultafors tilbyder nu 17 bræk-af knive der består af modeller med og uden tæppehage, modeller med slankt design eller robuste knive med gummigreb. Flere modeller har indbygget magasin i skaftet, til opbevaring af 3 ekstra knivblade. Du kan vælge mellem auto-lock eller skruehjul på alle knivene, bortset fra den helt lille model SPP 9A, der kun fås med auto-lock funktion.

”Forskellige arbejdsopgaver kræver forskellige knive, derfor tilbyder vi 4 knivblade med forskellige styrker, så du kan vælge lige præcis det knivblad der passer til arbejdsopgaven,” siger Per.

Ud over bræk-af knive, tilbyder Hultafors også håndværkerknive og universalknive.

Værktøj, vi har omtalt

graphic