2019-12-03

Hultafors lancerer en kortere, handy version af MST vaterpasset

MST er Hultafors’ stærkeste og mest følsomme vaterpas. Vi lancerer nu en kortere, mere handy version som et supplement til den populære MST 180. Begge vaterpas tilbyder højeste præcision, når du eksempelvis skal justere døre og vinduer.

“MST er et robust vaterpas udviklet til arbejde der kræver stor følsomhed, som montering og justering af døre, vinduer og køkkener", siger Per Eriksson, Chef for produktudviklingen hos Hultafors. “Modellen fås nu i to længder, hvor den kortere version, MST 75, er let og handy og ideel til dørrammer, vinduer og invendigt i køkkenskabe. Den længere version, MST 180, har tre libeller og den korte har to.”

Slagfaste bloklibeller

Det nye og forbedrede MST vaterpas har slagfaste bloklibeller der er modstandsdygtige overfor UV-lys og som kan tåle temperaturændringer og har et +30% forstørrelsesglas og selvlysende reflektor for lettere aflæsning.

"En ny finesse er hullerne i profilen der gør det lettere at hænge skabe op på væggen. Du skruer bare MST'en direkte op på væggen, lader skabene hvile på den imens du fastgører dem og til sidst fjerner du MST 'en” siger Per Eriksson.

Stærk og ekonomisk

MST er fremstillet i stærk aluminiumsprofil som måler 100x25 mm og vejer 1180 g/m. Derudover er vaterpasset let at rengøre og har ergonomiske håndtag for bedre performance.

Værktøj, vi har omtalt

graphic