2021-09-07

Nye vaterpas og et par opdateringer

Vi lancerer en limited edition og et digitalt mini-vaterpas med Bluetooth-interface.

Nu med håndtag – Vaterpas i aluminium, PVL, Limited Edition

Dette PVL-vaterpas er noget helt særligt. De integrerede håndtag gør det endnu mere effektivt at bruge vaterpasset. Ekstra stærk aluminiumsprofil med forstærkningsribber, som giver maksimal stabilitet. Slagfaste FOCUS-libeller med 60 % forstørrelse i tre positioner. Vaterpasset har en eksklusiv bronzefarve, så det skiller sig ud fra alle de andre vaterpas på markedet. Få dit eget eksemplar, før det er for sent.

Smart og kompakt – Digitalt lommevaterpas med Bluetooth

Innovation, når det er bedst. Med Hultafors DPL kan du måle hældninger og vinkler med maksimal præcision og aflæse målingerne direkte på din smartphone. Det er et intelligent og kompakt digitalt lommevaterpas med flere funktioner, som kombinerer et vaterpas, en vinkelmåler og en hældningsmåler i en og samme enhed. Det er kun 8 centimeter langt, men du må endelig ikke undervurdere dets potentiale.

En klassiker med mere kraft – Vaterpas i aluminium, HVP

Vi har lige opdateret vores HVP-vaterpas med en ny, robust profil og neodymmagneter, som efterlader målefladen urørt og nem at rengøre. Det er en af vores klassiske modeller, og vi er glade for, at den har fået neodymmagneternes stærke kraft.

Mål smartere med Bluetooth – digitalt vaterpas D60

Vores digitale vaterpas er blevet endnu smartere med et Bluetooth-interface, der er koblet op med Hultafors Measures-appen. Opret forbindelse, så du kan måle mere effektivt og spare tid. Til måling af hældninger i forskellige applikationer og overførsel af målingerne til smartphone-appen med et tryk på en knap. Vaterpasset har kraftige neodymmagneter integreret i profilen.

Værktøj, vi har omtalt

graphic