2022-04-06

Hultafors udvider sortimentet af båndmål

Vi introducerer PRSS, som er lavet til arbejde i våde forhold, og udvider vores populære BT-bånd med en 5,4 m lang version, som er optimeret til at passe til almindelige tømmerlængder.

Til arbejde i våde forhold – Kort båndmål PRSS – Rustfrit stål

PRSS er et båndmål med et polyesterbelagt stålbånd i rustfrit stål og en fjeder i rustfrit stål, som sikrer bedre rustbestandighed i barske forhold.

Båndmålet er graderet med en meget præcis blækstråleteknik, der giver optimal kontrast og præcision ved måling. Kapslen er fremstillet af særdeles slagfast ABS-plast og er gummibelagt, hvilket giver et bedre greb og en bedre slagfasthed. Det har et ergonomisk greb og en gummibelagt bremseknap. Det har jævn tilbagetrækning af båndet og dæmpet båndretur samt antislidfunktion, der beskytter båndet og endebeslaget.

4-meter modellen har en slank metalbælteclips. 6-meter modellen har en aftagelig bælteclips med hurtigudløserfunktion, der gør det nemt at udløse båndet med en hånd. Endebeslaget er selvjusterende til indvendige mål.

Længere bånd, samme lille hus – Kort båndmål BT – Stål

BT-båndet har en ergonomisk bremseknap placeret øverst på kapslen, så du kan betjene det med både tommelfingeren og håndfladen.

Det gule stålbånd er graderet med en meget præcis blækstråleteknik med mat finish, der giver præcise og refleksfri aflæsninger. Undersiden af båndet har CC-gradering med 30, 45 og 60 cm til f.eks. markering af reglar.

Kapslen er fremstillet af særdeles slagfast ABS-plast med gummibeskyttelse på alle slagpunkter.

Værktøj, vi har omtalt

graphic