2021-06-01

Vandafvisende tommestokke

Vi lancerer nu to længe ventede tommestokke af glasfiber – Contact-meter og Tommestok 240 cm.

Vi lancerer nu to længe ventede tommestokke af glasfiber. Mange har efterspurgt disse modeller, og derfor udvider vi sortimentet med Contact-meter og en 240-cm-model. Glasfiber som materiale er perfekt til enhver opgave under våde arbejdsforhold, både ude og inde, fordi dette materiale ikke absorberer fugt og gør tommestokken nem at tørre af.

Indvendig skala giver smartere måling

Contact-meter med omvendt skalainddeling gør det hurtigt og nemt at måle direkte mod overfladen. For mange er dette den optimale tommestok, da den har den metriske skala trykt på den modsatte side sammenlignet med en standardtommestok. Det gør det muligt at placere den fladt mod en overflade, selv når den ikke er helt foldet ud, hvilket gør det nemmere at måle med god præcision.

240 en klassiker fra starten

Vi har udviklet vores 240 cm-model for at leve op til nutidens byggestandarder. Med 40 cm ekstra behøver du ikke at flytte tommestokken for at måle en hel gipsplade eller op til loftshøjde. Den er hurtigt blevet populær, og derfor føles det ekstra godt at kunne lancere den i glasfiber til alle, der arbejder under våde forhold.

Værktøj, vi har omtalt

graphic